Великденски карания

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Великденски карания

Мнениеот zasada » Съб Апр 11, 2015 8:52 pm

Добре съм :D . След 2 сладоледа към 19.10 бях вкъщи.Заедно със самохода изминах за 7 часа 57.7 км с обща денивелация 1473 метра, ако телефон не ми лъже. Мерси на всички :wavey:
Аватар
zasada

Рейтинг: 1234

Мнениеот Yash » Съб Апр 11, 2015 10:26 pm

http://www.mapmyride.com/workout/938100863 И моят трак.
И се прибирам чак сега. ;)
Аватар
Yash

Рейтинг: 1980

Мнениеот raptor1987 » Нед Апр 12, 2015 8:11 am

jore2 написа:Ако има навитаци за неделя да пишат. Идея за маршрут още нямам.

Локорско, късата пътека?Към 14:00
Супер лежерно?
Последна промяна raptor1987 на Нед Апр 12, 2015 9:10 am, променена общо 1 път
Аватар
raptor1987

Рейтинг: 1390

Мнениеот Admin » Нед Апр 12, 2015 8:26 am

Честит празник! :)
Утре (понеделник) съм без кола, очаква се още един човек с мен, а на всичкото отгоре може да препръска и дъжд. Затова се чудя къде и какво да караме...
На мен ми се искаше да се повъртим из Плана планина, тръгвайки от ханче "Брезите", обаче трябват коли, за да стигнем до там (на автобусите е трудно да разчитаме). Ако се съберат достатъчно хора с коли, можем да си направим приятна разходка с дължина около 35 км и общо изкачване около 600-700 м, само по черни пътища и асфалт, т.е. ще е подходящо за почти всеки, който има поне малко сила в краката. Метеорологичната прогноза обаче си остава малко рискова, а и може да се натъкнем на кал по пътищата. И така, ако ще се броим за коли, аз търся две места засега.
Вариант без коли нещо не ми хрумва, освен отново над Панчарево, където мен си ме кефи винаги и по всяко време и където пътеките вече са сухи.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот ^_WhitE_DeMoN_^ » Нед Апр 12, 2015 9:59 pm

Май-май, ще е Панчарево? Разочаровани няма да останем, важното е да се кара :)
Вероятността за валежи виждам, че е крайно ниска, заедно с количествата - та, къде и в колко?
Viber | Telegram | WhatsApp | Kaizala: 0885355287 || Facebook: Serge Bulah || Instagram: serge.insta
Аватар
^_WhitE_DeMoN_^

Рейтинг: 1775

Мнениеот Admin » Пон Апр 13, 2015 7:27 am

Извинявайте, аз снощи забравих да пиша... каране в Плана ще има, но всеки трябва да стигне до ханче "Брезите" с кола (или както намери за добре). Срещата там е някъде около 10:40, в 11:00 ч. мисля да започнем самото каране.
За мен се намери транспорт, ама точно защото тая комуникация се пренесе във ФБ, забравих да напиша тук програмата. :banghead:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Индивидуални карания