kobso1245 написа:Ама ти сериозно ли си мислиш, че без четене ще стане работата?
Аз като си взимах Кроса проучвах пазара около 2 месеца, а все пак става въпрос за колело за 1.5к тук.
По темата-във Велопазар в фейсбук имаше един твърдак(Клаймър с Тотем, читави хидравлики, читави колела и като цяло задвижване за...800лв(или 900 беше))
АКо ти се занимава-погледни го. Човекът го продава спешно, затова цената е такава, а за парите си кърти мивки.
Иначе като цяло-горе гледах ти бяха предложили едни много добри оферти. Според мен най-читава си е тази за 1050 с дуролукс-а, беше най-балансиран като окомплектовка.
Тоя рам, дето си го постнал, ще трябва да му вкараш още пари поне за спирачки, а вече и на момента трябва да се види нещо друго. Като цяло за 1.3к може да се вземе доооооста добър твърдак.
Отделно си остави едни 60-70лв за профилактика(ако е твърдак, ако е мекица може и повече) и ей го..
А,да-образовай се малко. Нито твърдаците са претенциозни откъм вилка, нито изборът е ограничен, за бъбреците да не говорим(като нямаш техника и седиш само на седалката и с мекица ще е така, повярвай ми..).
Ааа, да, последно нещо-ти въобще спускал ли си се?
Аз в един от първите въпроси питах, че накрая да не си вземеш няква мекица и да се окаже, че с АМ твърдак ще ти е 10000 пъти по-удобно..Е как така колело за спускане на толкова години, без да е карано във гората!
СИгурно има предвид, че го е сглобил и не го е карал.
Иначе се вижда, че курбелите са изтрити, та 10000% е карано..
За тоя клаймър ли говориш ---> https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater ???