Предложете ризница с високо ниво на протекция. Парите не ме интересуват чак толкова - до към 500 лв. бих дал. Второто ми желание е да може да се ползва с neck brace. Има ли модели, които предпазват ключиците и бъбреците или е доста трудно? Държа да е нова, като в крайна сметка и 2-рата употреба е вариант.
Без да съм експерт в протекцията бих ти предложил Alpinestars MTB BIONIC Jacket Даже в момента е намалено в TrueRiders. Може да се ползва със и без neckbrace.
Здрасти,съжелявам за рекламата но мога да ти предложа ризница 661 не съм сигурен за модела,но аз я карам с нек брейс и е доста удобна,ако искаш снимки пиши Лс.
rodi1i написа:Някой знае ли откъде мога да си купя ризница на IXS в България? Не ме устройват онлайн поръчките. Искам да ида на място и да пробвам.
В България ще е много трудно особено ако искаш нова и то на IXS.Съмнявам се да откриеш,не мисля ,че онлайн е толкова зле защото винаги ако не ти става можеш да я продадеш или пък върнеш!
Връщали сме каска, която беше дефектна. Но е такава одисея, че не си е работа въобще. А и беше доста скъпо, къмто 40лв пощенски разходи оттук до там, тракинга го нямаше никакъв, отне 3 седмици, едва хвана срока и т.н. За броня трябва да си уверен в размера който поръчваш, иначе си е филм. Т.е. пробвай някъде и тогава поръчвай точния размер.
Да, лошото е че не е в София магазина. Ще се поинтересувам за доставката как стоят нещата. Какво ти е мнението за нея? Колко си висок и кой размер носиш? Удобен ли ти е или щеше да е по-добре ако беше по-голям/по-малък? Може ли да бъдеш максимално изчерпателен - гърдите добре ли се обхващат от протекцията, тя наистина върши ли работа или просто я има? Има ли протекция по ребрата, бъбреците? Размества ли се по време на каране? Гърба как е? Докъде стига гръбнака? Хваща ли кръста? Случвало ли ти се е да падаш с нея? Кои са ѝ най-слабите места/най-големите минуси според теб? Доколкото знам SAS Tec са изроди и правят ненормална пяна, но ако имаш впечатления ще ми дойдат добре
Предпазва лакти, рамене, гръб, гръден кош. Носи се под блуза гърба стига до опашната кост. Протекторите са селиконови и се нагласят според тялото. Доволен съм от нея вече 2-ра година карам с нея.
А също така, протекторите наистина ли са на SAS TEC или, защото преди си купих O'neal, които уж ползват SAS TEC, но се оказа, че са с някъв POI Designs и я върнах