От 29 април до 3 май (общо 5 дни) ще ходя да описвам маршрути в Източните Родопи в партньорство с един чисто нов хотелски комплекс в с. Мандрица, до Ивайловград. Маршрутите ще са предимно за начинаещи, главно черни пътища и асфалт, пътеки е малко вероятно да намерим. Районът е доста див и красив, има много изоставени или полуизоставени села, много е интересно и специфично. На моменти са възможни леки храсталясвания, но ще се стремя да ги избягваме.
Аз ще спя в хотел Букор Щепи: http://bukorshtepi.com/ Сградата в сайта я имаше и през 2014 г., но сега трябва да са готови новите сгради, в които има апартаменти за двама (+деца евентуално), в които нощувката струва 70 лв. (за двама човека). Апартаментите са самостоятелни и напълно оборудвани с кухня, дневна, баня и всичко необходимо. Т.е. който иска да спи в хотела, такава е офертата.
В района има условия и за палаткуване, така че това също е вариант.
Аз имам в колата две места и точно тях се опитвам да запълня, но и всеки със самостоятелен транспорт е добре дошъл за същите или по-малко дни.
Никой друг няма да е обвързан с моите работни ангажименти, т.е. ако не ви допаднат маршрутите, които съм планирал по работа, можете да разнообразите със свои. Мога да ви дам и някои идеи на базата на миналогодишен престой.
Ако има желаещи, да пишат тук или на ЛС.