Фара е доста тежък, заради батериите главно, стойката за телефон е супер полезна, тъй като сега си го държа в гащите или якето, но като стане топло предполагам няма да имам яке

Довечера мисля да пробвам шортите.
lord_chuldarkar написа:Аз взех помпа, шорти, механизъм за вдигане на тавана, фар и калъф за телефон.
overjoyed написа:lord_chuldarkar написа:Аз взех помпа, шорти, механизъм за вдигане на тавана, фар и калъф за телефон.
Пиши дали си доволен от системата за вдигане на тавана.
did написа:overjoyed написа:lord_chuldarkar написа:Аз взех помпа, шорти, механизъм за вдигане на тавана, фар и калъф за телефон.
Системата е супер като идея, но с тия къси дюбели от моя таван се откъсна твърде лесно.
NomadRider написа:Взех ръкавици и помпа. След 20 км тест съм доволен от ръкавелите, а помпата е като повечето в този клас и този размер - много зор, малко резултат и маркуча се маха зорно от винтила.
Ръкавиците 9/10
Помпата 6/10
overjoyed написа:lord_chuldarkar написа:Аз взех помпа, шорти, механизъм за вдигане на тавана, фар и калъф за телефон.
martinessko написа:)но пък ще видим колко ще живеят![]()
victortrt написа:Вземи си ръкавици, те правят велосипедиста "вело-гъзар"![]()
Ако трябва /а то си трябва/ да бъде по-сериозен, ръкавиците са си важни, не толкова защото те спасяват от пришки, а най-вече защото при падане ще ти спестят травми /ожулвания/ на дланите.
Вярно ще отидат 6 лева /10 -15ако са "маркови"/ на боклука, но ще имаш кожа на дланите. Това важи и за тези без пръсти.
Колкото и човек да се смята за добър колоездач, на всеки се случва да падне от колелото и да се подпре с ръце.
connann написа:Днес има промоция алуминиев багажник за автомобил /напречни греди/ - 69 лв
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=716
Гредите са 120см, а максималното разстояние между релсите е до 107см.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 369 госта