Първо да кажа, че не съм чел цялата тема и може и да някой да е написал това, което ще напиша и аз в следващите 1-2 реда. Аз първоначално дори не можех да дигна колелото, но с времето успях да мина около 40м на една и съща скорост без спирачка. Карам отпред на най-малкото, а отзад на 5 или 6. Успях да постигна рекорда си на главния вход пред училището, но никой не ме видя

Аз също имам един проблем. Преди да го напиша ще кажа, че до сега не съм карал със спирачка на задна гума, но един приятел каза че е минал около 4-5 километра на задна гума със спирачка на една и съща скорост. За това реших да пробвам, но спуках гума

Та при мен проблемът е, че когато измина някакво разстояние трябва да въртя все по-бързо и по-бързо. По едно време все едно не въртя и падам. В началото на темата разбрах, че трябва да се старая гърбът ми да е изправен и да седя възможно по-назад. Не съм обръщал внимание на тези неща, а прочетох малко по-надолу, че действат, за това ще пробвам

Та исках да попитам как да премахна това да падам след известно въртене и забързване. Ако се науча да карам със спирачка дали ще се оправи?
П.П. Горе написах 1-2 реда, ама стана цял роман