Ето и за какво става въпрос. Пълно лагероване на рамката , нови кобилици и няколко подсилки. Вярвам че така се постига далеч по добра ефективност и здравина от конкуренцията Ram AM а разликата в цените си е наистина голяма. Драг Ф4 за около 180 лв. нова а Рам АМ за 1000 лв.
До колкото знам с програмата Linkage 2 може да се изработи план за кобилици. Може ли някой да постне Download Link за програмата .
Също така предполагам че изработката на изцяло лагеровани кобилици ще е най-скъпата част от проекта но едва ли възлиза на повече от 150 лв.(не че са малко де). Може би от дуралуминий... Мисля че имаше някакъв стругар от темата в форума който предлагаше работа с дуралуминий
И също така от къде да намерим метали за няколко важни подсилки , които ще се радвам да обсъдим къде да бъдат поставени както и човек който да ги завари и оформи.
Има и няколко фабрични отвора в рамката които много отслабват здравината при челото и те трябва да се заварят.
Накрая и удряме една боя , за която аз знам кой ще свърши работа и ще дама телефон когато уточним останалите подробности.
Благодаря ви предарително и нека този път направим темата както трябва...