bigchicken написа:MartinBG написа: Както казаха по-горе - ако попаднеш на "тапа" там (след 10+ км, преобладаващо изкачване), значи толкова си можеш и вместо да притесняваш другите по пътеката, по-добре отложи спортните амбиции, докато не излезеш на шосето преди Кладница. До финала има още много километри.
Единственото, което написах бе, че се надявам каращите по тротоарите в града да не спират на всяко бордюрче горе, щото би трябвало да са натренирани. Това на шега, разбира се. По добре да спират, отколкото да се пречукатИ казах, че се надявам да не закъснявам на старта както миналата година. Точно по този повод
Та нямаше нужда да пишеш толкова неща, които са изписани в темите предишни години
И помолих за пореден път бутащите да не бутат по единствената линия за каране. Тук смятам няма кой за кво да възроптае. И аз си бутам, но си правя труда да правя място на каращите. Което включва обръщане и следене кой какво прави.
Та така. Като си е тясно и няма какво да се направи е ясно. Ама айде на другите места да се съобразяваме!
GERGX написа:Въпросът ми е има ли как 'легално' да участвам със собственото си име, използвайки регистрацията на някой друг ?
Има разбира се, в денят на старта със сигурност ще има отказали се, просто ще се казваш по друг начин за няколко часа. Предполагам отказал се номер ще струва 20-30 лв.
pe60t0 написа:Може ли аз да преценя кога точно мога и искам да се регистрирам. Никъде не пишеше крайна дата. Колкото и да се замислям, нищо не измислям.
pe60t0 написа:Може ли аз да преценя кога точно мога и искам да се регистрирам. Никъде не пишеше крайна дата. Колкото и да се замислям, нищо не измислям.
pe60t0 написа:Благодаря за помощта! И аз отивам с Краси на обиколката на Витошка.
kgm написа:pe60t0 написа:Може ли аз да преценя кога точно мога и искам да се регистрирам. Никъде не пишеше крайна дата. Колкото и да се замислям, нищо не измислям.
Пише то, пише, стига да четеш.
"Регистрацията е отворена до 8-ми юни, а заплащането (50 лв) се приема само в магазин Алпи."
Registration will be open until June 8, with payments (50 lv) accepted only at Alpi store.
Справка - страницата във Фейсбук
pe60t0 написа:
В сайта(а.к.а. основния източник на информация) не пише... в последствие научих от Фейсбук, но беше вече късно. Може да се прекрати спама
pe60t0 написа:@imbecile
ахаххахахаха това го нямаше онзи ден в сайтаЦирка е пълен
t_i_t_o написа:Някой знае ли дължината на трасето? Google Earth дава, че GPX трака е 104km, предни години по GPS и по вело компютър ми излизаше около 92km.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта