Помня, помня... Даже някъде из компа си пазя поканата. А как ме беше яд, че не успях да се включа...

Модератори: did, naka76, bikezilla
EmZo написа:Ето ето!
naka76 написа:Абе, да не се уплашихте?! Такова гробно мълчание никога не е било.
Между другото:
Ще ви хареса.
Много ще ви хареса !
did написа: ... 27.6 ...
HepBeH_XaMcTep написа:Ще правим ли темичка за организиране на транспорта?
Търся си едно място от София за дългуч+жирафски байк + багаж и фото
TheUndertaker написа:HepBeH_XaMcTep написа:Ще правим ли темичка за организиране на транспорта?
Търся си едно място от София за дългуч+жирафски байк + багаж и фото
Ти НОСИ ТИКСО, не ни вкарва жирафи
Use.Less написа:Хей, здравейте![]()
За първи път ще съм на ПВ и след толкова много хубави разкази на хора и споделени спомени. просто нямам търпение да отпрашим към Родопи.![]()
Та по същество - и аз търся превоз Сф - Гълъбово и обратно, 1 брой момиче + багаж + колело. Принципно мога да тръгна и в петък, в случай, че има група, която предпочита да тръгне по-рано.
Анелия написа:...търся си титаниева лопатка.
kolaboratsionist написа:Здравейте. Предлагам транспорт за един човек с велосипед от/до София. Понеже велосипедите ще са вътре в колата ще се наложи да се свали предното колело.
sos написа:Use.Less написа:Хей, здравейте![]()
За първи път ще съм на ПВ и след толкова много хубави разкази на хора и споделени спомени. просто нямам търпение да отпрашим към Родопи.![]()
Та по същество - и аз търся превоз Сф - Гълъбово и обратно, 1 брой момиче + багаж + колело. Принципно мога да тръгна и в петък, в случай, че има група, която предпочита да тръгне по-рано.
Писах ти на лично, ако те интересува ми пиши
Use.Less написа:kolaboratsionist написа:Здравейте. Предлагам транспорт за един човек с велосипед от/до София. Понеже велосипедите ще са вътре в колата ще се наложи да се свали предното колело.
Писах ти на лични, много съм бърза...
Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта