Извинявам се ако има грешки темата япускам оттелефона.

zaio написа:Човека в магазина ми каза че е от минали години и е малко по евтино. Та влиза в бюджета. Ще ми го пазат до утре. Трябва да реша тази вечер.
Ако е твой размер, го вземай. Преди две години аз си взех подобно, но беше над 700 лева на промоция. Със сигурност си струва, защото имаш добра база за подобрения, ако не искаш леко състезателно колело, но и да искаш, с този бюджет няма как.
Накратко, това е най-доброто за тези пари и няма целият форум да го потвърди.
zaio написа:Здравейте,
Зех Крос еко в събота както ме посъветвахте имам го от три дни но вече има проблем при превключване на последните три венеца в задната част на колелото има забавяне и като отцепи има гаден удар, няма значение на кой венец съм отпред.
Закарах го на реглаж и въпреки че затваряха ме приеха човека си игра 20 минути и ми каза да се върна в сряда. Също така се оказа че болта който държи обтегача е с смазана глава.
И се чуда какво да правя. Не са минали и 7 дни от покупката да им искам ли смяна. Притесняваме този болт.
zaio написа:Здравейте,
Зех Крос еко в събота както ме посъветвахте имам го от три дни но вече има проблем при превключване на последните три венеца в задната част на колелото има забавяне и като отцепи има гаден удар, няма значение на кой венец съм отпред.
Закарах го на реглаж и въпреки че затваряха ме приеха човека си игра 20 минути и ми каза да се върна в сряда. Също така се оказа че болта който държи обтегача е с смазана глава.
И се чуда какво да правя. Не са минали и 7 дни от покупката да им искам ли смяна. Притесняваме този болт.
За кой Байк Център става въпрос?
Ами то при никой дерайльор на трябва да са "под напрежение педалите"
dynamix написа:Здрасти,
От това, което съм чел разбирам, че Alivio се водят топ механиката на Shimano. Струва ли си ако наистина има мегдан за 20лв. отгоре да смениш от ALTUS (предполагайки, че няма проблем със стоковата част)?
dynamix написа:Здрасти,
За какви пари го взе Екото, ако не е тайна и какъв размер на рамката избра (имаше ли избор въобще?). Говорим за модела Cross GRX Eco 29" нали?
Може да му щракнеш една снимчица ако не те затруднява.
От това, което съм чел разбирам, че Alivio се водят топ механиката на Shimano. Струва ли си ако наистина има мегдан за 20лв. отгоре да смениш от ALTUS (предполагайки, че няма проблем със стоковата част)?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта