Модератори: did, naka76, bikezilla

Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!
Ако не е много нахално, нещо тракове дали ще може

- т. е. да нося ли шалте-чувал-палатка?
 - т. е. да нося ли шалте-чувал-палатка? 

Ивайло написа:Като участващ за пръв път на ПВ, имам няколко въпроса:
1) Къде се нощува - на открито, в хижи, къщи, заслони или плевници- т. е. да нося ли шалте-чувал-палатка?
2) Как става снабдяването с храна - за колко време храна да съм предвидил на тръгване и ще има ли всеки ден от къде да се зарежда?
3) Ще се намират ли места за зареждане на телефони/GPS и т. н.? - става въпрос за Strava маниаците тука
До скоро!
 .
 .
naka76 написа:3. Това е смешно.

naka76 написа:Ден 4
Това се най-вероятно е най-панорамния ден от всички ПВ до сега.

Ивайло написа:Като участващ за пръв път на ПВ, имам няколко въпроса:
1) Къде се нощува - на открито, в хижи, къщи, заслони или плевници- т. е. да нося ли шалте-чувал-палатка?
2) Как става снабдяването с храна - за колко време храна да съм предвидил на тръгване и ще има ли всеки ден от къде да се зарежда?
3) Ще се намират ли места за зареждане на телефони/GPS и т. н.? - става въпрос за Strava маниаците тука
До скоро!
П.П. И щях да пропусна най-важното - имам място за 1 човек/велосипед в колата от-до София.

naka76 написа:Ден 4
Минавайки през махала Мумджидам ...

outfaced написа:E то на 2рия ден ако не караш 2рата пътека си е направо за харакири работата
Рядко се случва в един ден да се карат 2 пътеки от топ 10 ever

naka76 написа:Ако не е много нахално, нещо тракове дали ще може
Този уикенд отиваме да правим последни промени. Трака ще се даде след тях, а именно началото на следващата седмица.

Предпочитам да пътуваме събота сутрин. Ако някой иска да ми пише на ЛС.
 Предпочитам да пътуваме събота сутрин. Ако някой иска да ми пише на ЛС.

wicked_bro написа:отстъпвам място ....
кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания:
1..... 1001

wicked_bro написа:отстъпвам място за 9тата хептен биполярна в селена.
Псуютну сирьозен съм-кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания:
1.да карат наравно с Наката
2.да скача във всеки възможен водоем
3 .да бере билки и гъби
4.да готви всяка вечер за 30 човека,да събира дърва и да пали огън-с набрани подправки и други истински такива и максимално органични продукти
5.да мие тенджерите след готвенето
6.да пълни 10 литрова туба вода всяка сутрин и да я качва на камиона
7.да пие по 3-4 ракии всяка вечер със салата от небелени корнишони и истински домати с много лук магданоз и натрошено сирене
8.да бъде единственият който си пуска мустак въпреки че всички са се разбрали да си пуснат
9.чат пат да пее с Камбата и да разправя смешки
10.като сяда да яде сутрин и на обяд да си слага покривка

freemanо написа:Здравейте, който е ходил до с. Гълъбово би ли посъветвал кой път е по-добре да се ползва?
1) Този през Югово - Лъки - Манастир - Момчиловци и Баните или
2) през Чепеларе - Момчиловци - Славейно - Малка Арда - Баните
Благодаря!
Стартът на мероприятието е в село Гълъбово до курортното селище Смолянски Бани. Желателно е да сте в селото около 12 - 13 часа. Имайте предвид, че от Пловдив до Гълъбово пътят с кола се изминава за 2.30 - 3 часа. За тези които минават през Асеновград има два варианта за пътуване. Асеновград - Лъки -Давидково и Асеновград - Рожен - Виево. Първият е по-кратък с около 12 км и по-живописен и по-бавен, а вторият си е стандартния път, който повечето знаете. От Рожен също имате два варианта. Там ви предлагам да не почнете да спускате към с.Соколовци и с.Момчиловци, а да продължите още малко нагоре посока Хайдушки поляни и тогава да започнете да слизате. Така заобикаляте селата, а и пътят е по-хубав и с по-малки наклони. На тези които идват от Източната част на страната ще им бъде по-удобно да минат през Кърджали и Ардино. И двата пътя водят до Баните и от там започва да се вие супер тесния и бавен път към с.Гълъбово, където в центъра на селото ще ви чакаме.

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта