Yash написа:Прегледай и тези: http://www.vaude.com/de-DE/Produkte/Schuhe/Bikeschuhe/ . Може да се вземат с поръчка през магазините на Веломания.
Bace_kz написа:Гамаши ?
Euler написа:от краткия си опит с такива обувки (няколко месеца и две състезания) мога да кажа, че отдолу или през "плата" вода не взлиза. Ако влиза е малко и не ме дразни. Преливали са ми огоре в кални локви и дерета. Едни гамаши ще ти свършат по-добра работа според мен. Не че не ми харесват обвуките, които си си харесал, но не мисля че ще има особена разлика от обувка без мембрана....
valentin.georgiev написа:Аз карам с такива обувки SH-MT71 и съм доволен от тях, не че не съм успявал да се намокря, но и условията са били предизвикателни. Взех си ги преди около 2 години и нямам оплаквания, но и не съм голям специалист за да има направя анализ.
ivailo911 написа:Euler написа:от краткия си опит с такива обувки (няколко месеца и две състезания) мога да кажа, че отдолу или през "плата" вода не взлиза. Ако влиза е малко и не ме дразни. Преливали са ми огоре в кални локви и дерета. Едни гамаши ще ти свършат по-добра работа според мен. Не че не ми харесват обвуките, които си си харесал, но не мисля че ще има особена разлика от обувка без мембрана....
Мерси за инфото. Ти точно с този модел Shimano ли караш или с някои друг? Ако вода наистина не влиза отдолу или през плата, то разлика би следвало да има: имам Scott планински шпайкове и подгизват дори от ходене в мокра трева. Все пак част от тях е обикновена мрежичка...
За гамаши - има ли нещо конкретно, което бихте препоръчали за смесено градско и планинско колоездене?
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта