от kobso1245 » Сря Юли 22, 2015 1:01 pm
Не си казал бюджет и от кой град си.
Вътрешните гуми не са проблем, поне ако си от София/Пловдив(понеже там има Декатлон, а там са по 5лв/парчето тънките вътрешни гуми).
Наистина погледни темата, там това е дъвкано. Има и още една, май беше в "Общ форум", казва се "Градски/Шосейни гуми" май, можеш да я намериш с търсачката.
Иначе друго, което не си казал, е колко ти е вътрешната ширина на шината(някъде трябва да пише 559х17 примерно, на самата шина, ще е хубаво да споделиш). Аз(тежа около 97кг) от доста време карам шосе с едни Детонатори 26х1.25, но пък шините ми са 559х21 и държат. При по-тънки(х 19 или х17) не знам дали няма да имаш проблеми с кривене в дългосрочен план, но това е само предположение.
Иначе изцяло съм за сликове, може би 1.75 максимум, по-скоро 1.5. В пазара в момента има Детонатори 1.25(едни мои и един колега също продава) на що-годе прилична цена, но пък не знам като как ще ти се сторят, а и го има горния момент(при х19 и нагоре не вярвам да имаш проблем, вече при х17..абе не знам, то си и зависи къде караш :Д).