yohan,
1. Като се трошат и ти се свидят парите - купуваш си един спринт с алтус и сънтур вилка и си карай и си сменяй. След като някой е избрал по-висок клас компоненти, е редно като сменя да слага такива поне или да надгражда. Иначе няма смисъл да плаща за скъпо колело.. Ако съм с пълно ХТ и ми се счупи дерайльор-а познай какъв ще си купя ? Shimano SIS за 6лв. , защото ще се счупи пак.. уникална логика! Много ясно, че ще си взема от серията с която карам.
2. Относно колелата, които са вкарани от чужбина и се продават тук - 95% са крадени. Да си видял някъде колело с документи? На 20 колела едно да има най-много. Купуват се бусове от чужбина, тъпчат се с колелета и скутери и каквото може да се натъпче, вкарват се и се продава всичко барабар с буса. Това е практиката. А за да продава някой колела по 100-150лв. и да ги кара до България 3-4000км. за колко ги е взел? 20-30 евро не повече. Кой ще си даде колелото на борса в Англия за 10-20 паунда, че ония да го продадат на нашия за 30п., а той за 120-150лв в ОЛХ ?!?? Само като го видя на снимка как е ръждясало от безхаберното отношение на джамбазите е ясно колко е легално купено.
3. какво точно да гледам на този линк, който си дал?
kobso,
дерейльорът е ХТ, командите са само Деоре, курбелът е обикновено Шимано. И да съгласен съм, че са стари, амортизирани и грохнали.
Cube Race One струва 2200лв. с пълно ХТ+спирачки+главини. Вилка Реба. Само, че не ми се даваха толкова пари и взех
http://www.cube.eu/bikes/mtb-hardtail/a ... nred-2015/Реално е подобно на горното само, че 5 г. по-ново.