Ново колело

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Ново колело

Мнениеот Pr0gI » Сря Юли 29, 2015 3:12 pm

Здравейте :wavey:

От около 7-8 години не съм карал колело, имах нещастието да ми го откраднат от гаража (Ram HT TWO). После учене ала бала и така..Реших отново да си взема и да почна карам редовно, но като гледам съм забравил абсолютно всичко. Разглеждах колелета и сякаш съм се спрял за сега отново на ram ht two 2.1 и scott scale 770. Също drag hardy ми хвана окото. Като цяло имат разлика в цената, но лимита ми е около 1600. Просто рама ми е нещо познато и за това тръгнах от него, а и бях доста доволен като се има на предвид как го блъсках като дивак :D
Ако може да помогнете с оборудването дали си струва или до колко едното е по-добро от другото, или да ми препоръчате нещо близо до тези колелета ще съм много благодарен.
Pr0gI

Рейтинг: 1200

Re: Ново колело

Мнениеот carmo » Сря Юли 29, 2015 5:11 pm

Ако може пускай линкове за да видим конкретните кандидати и тихните спекс. Иначе това (горното) http://www.mtb-bg.com/index.php/other/c ... cross-july ако ти допада като визия и размерът му ти пасва, смятам че е добро, особено ако "хванеш промоцията".
carmo

Рейтинг: 1930

Мнениеот ridervn » Сря Юли 29, 2015 7:59 pm

Отиват в горната граница на бюджета ти, но може да хвърлиш по един поглед и на тези двата:

Grand Canyon AL 5.9
CUBE ATTENTION SL 27.5, 29
Trust, but verify.
Аватар
ridervn

Рейтинг: 1200

Мнениеот Euler » Чет Юли 30, 2015 6:07 pm

купувай си пак рамчето, няма да сбъркаш...
Ако се чудите дали колелото, което сте си харесали, а не може да пробвате, ще ви пасне... Ако се чудите, дали позицията ви върху байка е подходяща...
Предлагам инженерно-графично решение на проблема. :)
Euler

Рейтинг: 1190

Назад към Продукти за крос-кънтри