azze написа:1.Евтина,добра лапа за АМ?
2.Pazzaz 902?
не е много сигурно.

azze написа:1.Евтина,добра лапа за АМ?
2.Pazzaz 902?
cyclopz написа:Въпрос за разстояние - ако някой е обърнал внимание, по трасето на Витоша 100, колко километра е до Кладница от София? Всяка начална точка ми е от помощ, може от старта на състезанието, от Бялата вода или от Тихия кът.
Да добавя и малко въпроси за дреболии - откъде да купя читава грес, син Локтайт, също универсална смазка, която не е на спрей. Има ли БГ сайт за такива работи, не ми се поръчва от чужбина. Мога и да отида до магазин, ако има в София, но просто не ми се обикаля по железарийките да разпитвам напосоки.
BateToshko написа:Търся си каска до 100 лв макс стил крос-кънтри. Това добър вариант ли е http://bikescenter.bg/protektori/kaski-bg/am-xc-city-bg/velosipedna-kaska-uvex-xenova-cc-white-apple-bg? Знам, че е добре да се пробва каска, но няма къде... Ако имате по-добри предложения, моля споделете.
Ozzie написа:Да не се бъркаш с моделите на Маниту (и някои други), при които арка е от задната страна?
Ако може и да приложиш няколко снимки на това което имаш предвид...
tihuana написа:Как се отнасят визкоситета при хидравличните маслата по ISO 10/15/22...... спрямо SAE ?
kobso1245 написа:Добър ден.
Тааа тук понякога се дават линкове от един немски сайт за втора ръка части(нещо от рода на pinkbike)-някой случайно да се сеща как му беше името?
kobso1245 написа:Ихааа, мерси за бързи отговор.
Още един въпрос(към някой от пазарувалите главно)-реално става ли комуникация на английски или само на немски искат?
svrakata написа:Добро утро, колеги. Един ламе въпрос. Може ли да си сложа капли с 15ка ос на 9ка вилка и рамка Козел HT 2 , стандартен QR? Мерси ....
V.Georgiev написа:svrakata написа:Добро утро, колеги. Един ламе въпрос. Може ли да си сложа капли с 15ка ос на 9ка вилка и рамка Козел HT 2 , стандартен QR? Мерси ....
Едва ли 15мм ОС ще успееш да я вкараш в ухо за 9мм!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта