Избор между тези два велосипеда

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Избор между тези два велосипеда

Мнениеот statge » Чет Авг 13, 2015 8:27 pm

Аз съм 180 см, 80 кг, вероятно 18-19 инчова рамка би била перфектна каквото и да взема ще е по интернет понеже съм в малък град без избор
ще карам главно градско от време на време по черни пътища, имам и лек проблем с гърба поради което се загледах по този
1. http://brosbg.com/SPRINT-REBORN-ECO-26%22-product-3245
или другия вариант който предпочитам зареди алуминиевата рамка е този
2. http://brosbg.com/128/velosipedi/9290/SPRINT-80-MAN-26&quot%3b

Втория дори съм го поръчал но има до утре време за размисъл и смяна какво мислите вие?
Вече е ясно че се гони цена....
statge

Рейтинг: 1220

Re: Избор между тези два велосипеда

Мнениеот Magicman » Съб Авг 15, 2015 5:48 pm

Добре си се ориентирал. Вторият е по-приличен.
БТВ, втора ръка има чудесни още по-прилични велосипеди с около стотак надолу.
Magicman

Рейтинг: 1400

Мнениеот statge » Съб Авг 15, 2015 6:44 pm

Втория беше поръчан и днес дойде току що го разпаковах и сглобих без педалите - нямам ключ за тях утре ще взема, нямам и помпа да си напомпя гумите забавна история като цяло, изглежда добре но имам някой забележки, нека му настроя утре спирачките, и скоростите и да го дооправя ще му мисля. :D
statge

Мнениеот statge » Нед Авг 16, 2015 8:15 pm

Всичко точно ама не съвсем май ще се възползвам от гаранцията понеже задните венци явно са поставени някакси криво и при завъртане ходят наляво и надясно, според мен това не е нормално и 6 та скорост винаги трака и не успявам да я настроя - всички скорости са ок само тя не е.
Ще успея да го занеса чак в четвъртък имате ли идея как мога до коригирам това сам или по-добре да отида при тях.
statge

Мнениеот Magicman » Пон Авг 17, 2015 3:17 pm

Привет, ако касетката е на резба е твърде възможно да си е крива, но ти не се примирявай и си търси правата ако не стане с винтчето (близко до което пише "High", а не "Low") за настройка на най-малкото венче: http://www.mtb-bg.com/index.php/special ... -repair009
П.П. А може и да съм те излъгал, тъй като би следвало от това което е написано в сайта, отзад да си с 7 скоростна касетка. Ако е така си поиграй с жилото - колко е опънато, и не виждам причина да не го направиш, щом другите са в ред.
Magicman

Рейтинг: 1400

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти