Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Здравейте колелото ми е Drag Climber ще може ли да ми препоръчате задна хидравлика (марката е без значение) до 50-60лв. за 180мм ротор и какъв преходник ще ми е необходим. Благодаря ви предварително
http://screambikes.eu/bg/spirachki/1042 ... m506w.html това предполагам и по евтино можеш да го намериш тук но мисля че за парите е много удачен вариант. А за преходника мисля че ти трябва от IS(International Standard) към PM(Post Mount). Силно ти предпоръчвам и предна спирачка(освен ако вече имаш). Просто само със задна трудно се спира ако си се засилил как си трее.
Предна имам и е добра искам да си сменя задната от механична на хидравлична тази ми идва малко скъпа. Разстоянието м/у двата срещуположни болта е 44мм. Ротора е Tektro 180мм другия ми въпрос е дали ще има някакъв проблем ако ротора ми е Tektro а хидравликата ми е на shimano.
А за диска нямаш никакви проблеми каквото казах в предишния коментар но търсиш за 180мм. Друго се сетих, не знам каква е рамката ти но сигурен ли си че 180мм диск няма да повреди рамката? На драг ц1 съм виждал пукнатини...
Щом диска и преходника са са 180мм не би трябвало да има значение, повечето производители следват едни и същи стандарти за да са има съвместимост и голям избор от страна на клиента.