SpartazoidBG написа:Може ли да ми кажете най-добрият вариант за команда на Shimano Saint RD-M820?
Ozzie написа:SpartazoidBG написа:Може ли да ми кажете най-добрият вариант за команда на Shimano Saint RD-M820?
Команда, пак на SHIMANO за 10 скорости (понеже това виждам да пише, че е за 10 скорости), според бюджета ти.
Задължително ли е да е с вътрешна глава? Единия вариант, който ми хрумва е да си вземеш шпилка M5 и да си я направиш на болт с външна глава. Може и да удължиш готов M5 болт със шпилката и съединяваща гайка, ако мястото го позволява. Другия вариант - взимаш болт от quill-stem кормилно колче и да му навиеш M5 резба колкото ти е необходима.bio написа:търся имбусен болт М5 с дължина min 170mm (17cm). Евроболт и ИТТ нямат, някакви идей откъде мога да си намеря ?!?
Djani_Varna написа:Здравейте! Имам един ''тъп'' въпросКазаха ми, че няма разлика 29 или 26 цола..Смисъл можел съм да сложа вилка предназначена за 29'' на 26'' и нямало да има проблем, вярно ли е?
xNazar написа:Здравейте, искам да попитам дали може с такива обувки --> http://cdn.mos.bikeradar.imdserve.com/i ... 700-80.jpg да се кара на платформени педали ? Благодаря за отделеното време...
marsa написа:Като си в магазина му измери кръглия оотвор. Ако е 34,9мм ще се захване от средното движение. Ако е значително по-голям ще може да се захване само към съответния преходник на болтове.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта