Djani_Varna написа:А принципно ако сменям главината трябва ли да ми се плете отново каплата или не?
Как мислиш, трябва ли?
Djani_Varna написа:А принципно ако сменям главината трябва ли да ми се плете отново каплата или не?

Djani_Varna написа:А принципно ако сменям главината трябва ли да ми се плете отново каплата или не? Смисъл тялото на сегашната ми главина остава ли си?

Ползвам компресора за помпа, до сега се спасявах с приятели-хладилни техници, но те приключиха с тоя бизнес. Очаквам съветите Ви и благодаря!
  Ползвам компресора за помпа, до сега се спасявах с приятели-хладилни техници, но те приключиха с тоя бизнес. Очаквам съветите Ви и благодаря! 

, колелото си
, колелото си  .
.
MIKEY MOUSE написа:От къде да си купя 0,5 л масло за стар хладилник.Ползвам компресора за помпа, до сега се спасявах с приятели-хладилни техници, но те приключиха с тоя бизнес. Очаквам съветите Ви и благодаря!

Даже е много приятна пътеката. Ако продължиш още в посока Златните мостове /ориентировъчно/, преди заслон Ушите, пътеката се разделя на две успоредни, тази откъм София е по-караема, другата, която минава непосредствено до заслона, е камък върху камък.
 Даже е много приятна пътеката. Ако продължиш още в посока Златните мостове /ориентировъчно/, преди заслон Ушите, пътеката се разделя на две успоредни, тази откъм София е по-караема, другата, която минава непосредствено до заслона, е камък върху камък.

Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно

, колелото си
, колелото си  .
.
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно

. Та, въпроса ми е някой би ли могъл да каже, какъв тип е средното движение на снимката ?
 . Та, въпроса ми е някой би ли могъл да каже, какъв тип е средното движение на снимката ? .
  . 
  Ако има хора с опит , нека да отговорят
  Ако има хора с опит , нека да отговорят  

Любо написа:Здравейте , мисля следващият уикенд да посетя Байк парк Пампорово , но ме измъчва един въпрос . По какъв начин колелото се качва и транспортира на лифта - с ръце ли го държиш , има ли някакви специални куки за закачване , помага ли ти някой , има ли вероятност да го изпуснеш , когато слизашАко има хора с опит , нека да отговорят

rumen1bg написа:...от рамката определя ли се касета с колко венеца може да се сложи?

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта