scratch написа:Мерси за линка. Поиграх си да пробвам да измеря ширината на лагера и по мои сметки излиза 6мм - колкото са и шиманските...
Май ще се взима пак BB-51, щото на сегашното средно пластмасовите външни уплътнения (или каквото са там, приличащи на капачки) вече за нищо не стават след 2 смени на лагери
bio написа:да, и на мен ми излиза 6mm. аз имам капачки ама как да ти ги изпратя (че съм от провинцията).
alkuni написа:Здравейте.Има ли представител на Cross във форума.Опитвам се да намеря стикери за капли Crosser X6 28" в синьо и бяло.Смених рамката и старите ми капли бяха в червено и бяло - сегашната ми рамка е в черно синьо и бяло.Махнах червените стикери от каплите ама велосипеда си губи от красотата без стикери.Писах e-mail до централния им офис в Младост 1 - честно да ви кажа не съм очарован от обслужването им.Преди месец като търсех рамка(щото съм фен на Cross) на Cross, им писах как и откъде мога да си купя рамка 29".Отговорът беше "нямаме в наличност - трябва да поръчате и да оставите капаро".И това беше - никаква оферта ,нищо.Пак им писах - добре,търся рамка 29" имате ли Grip 127 или нещо подобно.Отговорът "не - не се произвеждат" .Никакъв дори и плах опит да ми продадът нещо.Очаквах да ми пратят един мейл с оферти - може да поръчате това и това,имаме такива и такива разцветки - не.Нищо.
Както и да е.Намерих нова рамка от човек от форума-но в друг цвят.И сега търся стикери за капли - нещо съвсем дребно.Писах пак до същия човек,днес получавам отговор."Казах на колегите да проверят за стикери в синьо и бяло но за съжаление нямаме в наличност ЗА ДА СИ КУПИТЕ".И тва е,дотук.Никакво насоочване към някой(все някой ги прави тези стикери)Оставяме въпроса че трябва да плащам за да им рекламирам фирмата,но няма проблеми ще си платя.
Може ли някой да ме ориентира откъде да си КУПЯ такива стикери
SpartazoidBG написа:http://www.pinkbike.com/buysell/1859699/ ъъъъъъъъъъъъъъм... защо е толкова евтина? Някакъв проблем ли има с нея ?
spirov92 написа:Обсъждано е. PtD май не беше супер ентусиазиран.
Alexi написа:2 години 3 месеца и 14 дни
Alexi написа:това ще да е много относително зависи как и къде се карат ,обслужват ли се .. да питам и аз нещо - проблем ли е на 9 скоростна касета да се сложи верига за 8 скорости а именно КМС Х8 ?
Pileto написа:Май съм в заблуда, че koleloto.bg е онлаин магазина на Крос.
Всъщност май са им официален представител, а магазина им се намира на адрес София ул. Георг Вашингтон № 4.
В Младост 2 си е фирмен магазин на Крос.
skulboy написа:Някой може ли да ми даде скица на преден калник, по възможност по издължен отзад?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта