skulboy написа:Някой може ли да ми даде скица на преден калник, по възможност по издължен отзад?
skulboy написа:Някой може ли да ми даде скица на преден калник, по възможност по издължен отзад?
Yash написа:skulboy написа:Някой може ли да ми даде скица на преден калник, по възможност по издължен отзад?
Alexi написа:KMC X8 пише .. не забелязвам да е шумно ,сменя добре скоростите .. веригата я дават малко по дебела от 9 скоростните ,но с някакви части от милиметъра е .. мисля да си я карам ,като се поизноси ще се смени с правилната .. все пак е можело тия от Крос да сложат правилната верига ,на същата цена е .. а те сложили квото има явно ..
Мойта Еуфория беше със същите компоненти даже част он веригата ми е на ръката и на нея пише Х9 и малко се очудих някакво объркване да не е станало. Вярно разликата в размерите е малка но толерансите не са чак толкова големи също, смисъл дори с малко кал се усещаше разлика в превключването па камоли и грешна верига...Щом е Х9 карай си и не му мисли.Alexi написа:Alexi написа:KMC X8 пише .. не забелязвам да е шумно ,сменя добре скоростите .. веригата я дават малко по дебела от 9 скоростните ,но с някакви части от милиметъра е .. мисля да си я карам ,като се поизноси ще се смени с правилната .. все пак е можело тия от Крос да сложат правилната верига ,на същата цена е .. а те сложили квото има явно ..
тука съм се объркал с което се извинявам на преставителите на Крос ( ако се подвизават такива тука ) .. веригата ми е 9 скоростна ,КМС Х9 - цифтата е много малка и прилича на 8 но на пряка слънчева светлина се чете добре 9
Alexi написа:ех това с настройката на апаратите е новост и пречка .. идеята ми е ако ще се излиза по асфалт за няколко минути да сменя каплите да не се мъча с рошавите балони ,но ако ще трябва всеки път да настройвам апаратите определено не е добра идея .. че чета някакви страхотии за развалена резба на маунтите с което вилката ( примерно ) става за боклука .. а главините ми са доволно тежки на мене ,идеята ми за асфалтов сет е да се сложат други по леки и нежни главини лека шина и т.н. щото тормоз няма да има ,поне да се върти лесно .. май ще се откажа от тая идея
SpartazoidBG написа:Има ли single speed главини на QR?
ЕAngel написа:SpartazoidBG написа:Има ли single speed главини на QR?
Има. С какъв дропаут е рамката?
dviktor написа:Колеги да имате идея от къде мога да взема едни такъв болт?
http://prikachi.com/images/757/8440757u.png
spirov92 написа:Нормален болт лесно се намира, въпроса е вътре какво е? Просто резба ли е, или е нещо специфично? Рамката каква е?
dviktor написа:spirov92 написа:Нормален болт лесно се намира, въпроса е вътре какво е? Просто резба ли е, или е нещо специфично? Рамката каква е?
Нормална резба е от вътре, и само се навива. Рамката е RAM NDURO\TRAIL 29 инча. Мисля да пиша на Ram-bike дали биха ме посъветвали от къде мога да намеря нещо подобно.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 15 госта