Petar_vn написа:Здравейте. Интересува ме колко градуса е chainstay angle на спринт аполон 2012г.
billclinton написа:Мдааааа.Тва за Lidl е идея,гледах ги преди година и не бяха лоши.Отзад имаше и някаква мрежа за каска.Ще проверя.
На Ташев ми попадна някъде из нета и наистина са около 40-50лева,но мисля че някой продаваше за 20-тина.
Значи общо взето това ме интересуваше -дали в 20л. обем ще се побере яке и полар гума и дреболий.
Благодаря на всички за ценните мнения
dviktor написа:Колеги да имате идея от къде мога да взема едни такъв болт?
http://prikachi.com/images/757/8440757u.png
SpartazoidBG написа:Някой може ли да препоръча стругар в Сливен?За изработка на спейсърче за сингъл спийд
kobso1245 написа:billclinton написа:Мдааааа.Тва за Lidl е идея,гледах ги преди година и не бяха лоши.Отзад имаше и някаква мрежа за каска.Ще проверя.
На Ташев ми попадна някъде из нета и наистина са около 40-50лева,но мисля че някой продаваше за 20-тина.
Значи общо взето това ме интересуваше -дали в 20л. обем ще се побере яке и полар гума и дреболий.
Благодаря на всички за ценните мнения
Ако ти е наблизо погледни в Декатлон. Аз карам от около година с една за 25 лева оттам. Май се води 20литра, побира полар, термобелъо, един тон джунджурийки + якето, което си стои в повечето случаи отвън, но може да се набута вътре. Аз съм и зашил 3 халки, за да мога да закачвам по-обемни неща, върши ми идеална работа, ходя си навсякъде с нея.
Довечера ще издиря линк, че малко имам работа сега.
heavymann написа:SpartazoidBG написа:Някой може ли да препоръча стругар в Сливен?За изработка на спейсърче за сингъл спийд
вземи си водопроводна PVC тръба с подходящ диаметър и си отрежи от нея
billclinton написа:Мерси колега.Реших да последвам съвета на Marsa - нещо леко и практично.
Поръчах това - утре ще пристигне.Сгъва се и може да си я сложиш в джоба или чантичката на седалката
Ozzie написа:http://problemsolversbike.com/products/direct_mount_front_derailleur_adapter
само че цената едва ли ще ти хареса...
по- добре си потърси стандартен дерайльор
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта