icog написа:... установих, че не разрешават да се вози на покрив ...
jinsou420 написа:Може ли.... да ми препоръчате : Плоча (Narrow Wide)
Ozzie написа:icog написа:... установих, че не разрешават да се вози на покрив ...
Представи си, че шибнеш майски бръмбар с около 100-120 км/ч....
Ozzie написа:icog написа:... установих, че не разрешават да се вози на покрив ...
Представи си, че шибнеш майски бръмбар с около 100-120 км/ч....
skulboy написа:Каква е причината лостчето на предна Shimano BR-M615 да потъва леко и то на редки моменти при използване само на предна или със задна спирачка? Ако има значение, накладките са органични, диска е Г2
SAN написа:Здравейте! Нормално ли е един от болтовете (долният) на предна дискова спирачка да се върти трудно? Болтът никога не е свалян. Като тръгна да го отвивам, за да центровам спирачката, единия му трябва само лека сила да "отключи" и после се върти лесно, а този доста по-трудно?
kaliopo написа:Не става много ясно коя част от веригата е скъсана/деформирана. Една снимка би ми помогнала. Най-лесно ще е да подмениш скъсаното звено с раглобяемо такова, стига да е възможно. Ако веригата е стара или при скъсването се е деформирала и на други места (усукала, сплескала и т.н.) е хубаво да я смениш цялата.
kaliopo написа:Ти си знаеш дали позволява да се скъси и дали това ще е проблем. АЗ на твое място щях да си купя разглобяемо звено и да подменя отвореното (лявото заградено на снимката). Това в случай че дължинта на веригата в момента е правилна.
Не по-силно от алуминия, дори е доста по-лош проводник, така че опасността си е същата и по-малка.natchobg написа:карбонът като материал силно привлича статично електричество - повишена опасност при гръмотевична буря.
Pr3d4t0R написа:ETRTO е точно това, което получаваш - инчовете са интерпретация на производиля.
XaCkBuTukC написа:Някой гледал ли е брошурата на Lidl за четвъртък ? Протектора за гръб дали ще върши работа и за колоездене ?
spirov92 написа:Принципно е възможно дори да се скъси маркуча, без да се вкара (много) въздух в системата. При положение, че е нужно само да разхлабиш колкото да може да се завърти, мисля че няма проблем.
Виж това, чисто информативно: http://www.epicbleedsolutions.com/blog/ ... -bleeding/
Може за всеки случай да приложиш стъпките с изкарването на буталата, та ако влезе някакъв въздух да можеш да го избуташ в резервоарчето, но най-вероятно няма дори това да е нужно.
ЧестоНеадвкватен написа:Сглоби я и я занеси някъде да ти я блииднат, на повечето места го правят за 10тина лв не е болка за умиране. Това ако не ти се чака 999999дена де.
marsa написа:Какъв е моделът на лоста?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта