skulboy написа:Сегашните ми накладки са на по-малко от половината си живот. Буталата са излезли с около 2мм за да може да компенсират износения материал. Ако блийдна спирачката (трябва да прибера и буталата естествено), после буталата сами ли ще си се нагласят в какво състояние да спрат да се прибират в зависимост от износените накладки?
connann написа:skulboy написа:Сегашните ми накладки са на по-малко от половината си живот. Буталата са излезли с около 2мм за да може да компенсират износения материал. Ако блийдна спирачката (трябва да прибера и буталата естествено), после буталата сами ли ще си се нагласят в какво състояние да спрат да се прибират в зависимост от износените накладки?
Ако съм те разбрал правилно, питаш дали след блийдването буталата ще почнат да се прибират повече, и дали ще трябва да натискаш повече спирачката, за да обереш луфта между накладките и ротора: - Няма такава опасност!
След сглобяването, при първото натискане на спирачката, луфта се обира, като се компенсира от спирачната течност в резервоара при лоста на спирачките.
Повече трябва да те притеснява, дали си прибрал достатъчно буталата при блийдването, защото, ако не си, после няма да можеш да напъхаш нови неизносени накладки.
jinsou420 написа:https://youtu.be/mDpSht54QP8 това с конеца работи
П.С ..ма брони ...що са ти???
msniki написа:Това което използва във видеото за захващане на конеца към жилото.(металното)
На български, как му е името ?
skulboy написа:Как се наричат уредите които измерват отклоненията при професионалните стендове за центровка на капли¡
uBaH написа:@skulboy - и аз си спомням нещо по темата във Форума, но тъй като не го намирам, може би това ще ти свърши работа
MIKEY MOUSE написа:Тук някъде беше качена обява за работни /нитрилни /ръкавици -моля Ви да я посочете отново. Този път ще си я запиша. Благодаря!
SpartazoidBG написа:Купих си DMR STS Combo kit, но не знам как да го сложа. Рамката е Спотстер и се чудя дали да ползвам ухо за дерайльор или някакъв друг метод.. Помощ?
morning написа:Моля някой собственик на велокомпютър Sigma Rox 6.0 CAD да сподели какъв е размера на екрана и на целия компютър. Не откривам информацията в мрежата
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта