Jumpup написа:Някой имали впечатления от този шок X-Fusion Vector Coil HLR? Сега чета чуждоземните форуми, но искам мнение и от тук.
SpartazoidBG написа:Някой може ли да ми каже защо от screambikes.com се бавят толкова време с поръчката ми?Поръчах си на 12.12.2015 спирачка и верига и когато потвърдих ги имаше в наличност. Сега няма нито спирачката нито веригата и чакам вече 4 ден... Някакви идеи какво може да е станало?
Pileto написа:SpartazoidBG написа:Някой може ли да ми каже защо от screambikes.com се бавят толкова време с поръчката ми?Поръчах си на 12.12.2015 спирачка и верига и когато потвърдих ги имаше в наличност. Сега няма нито спирачката нито веригата и чакам вече 4 ден... Някакви идеи какво може да е станало?
за твоите неща поне е имало бутон поръчай...Аз си харесах разни неща, пише че са в наличност, но никъде нямаше бутон поръчай...Ходих в магазина им и казах, че искам едикакво си и едикакво си, записаха, провериха, че ги има в наличност и казаха, че като пристигнат, ще ми се обадят...и ми се обадиха 4 дена по-късно....
та представи си, че и твоите неща ги събират от някъде си и после ти ги пращат - 4 дена + още няколко пратка...
SpartazoidBG написа:Някой може ли да ми каже защо от screambikes.com се бавят толкова време с поръчката ми?Поръчах си на 12.12.2015 спирачка и верига и когато потвърдих ги имаше в наличност. Сега няма нито спирачката нито веригата и чакам вече 4 ден... Някакви идеи какво може да е станало?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
marsa написа:Разликата при "паяковите" касети е, че с тях ще се случи само с дясната част на шлица. Разбира се ако си по-лек и по-слаб в напъването, ще щадиш бодито повече, но все пак приеми, че то е консуматив.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 20 госта