vorg написа:Малко извън темата, но се счупи рамката на моя Каньон. Няколко пъти им писах и ми отговориха, че трябва да изпратя снимка на велосипеда по имейла в сайта им.Пробвах няколко пъти но не успях. Някой знае ли как да кача снимка
vorg написа:[email protected] на този линк ли прати снимките от АБВ пощата ?
nesretnika написа:Аз когато поръчвах по техния калкулатор ми смяташе S размер, което ми се струваше ужасно малка рамка. Винаги съм карал размер М. Поръчах си М и си ми е супер точна. Висок съм 176.
THEZOGGO написа:Някой има ли идея на какво се базира точно калкулатора на Кениън когато искаш да си изчислиш размера на рамката? Имам предвид ако се базира на някакви средни стойности то тогава този калкулатор е абсолютно грешен.
Дилемата е следната:
ENDURACE AL 7.0 или ULTIMATE AL SLX 9.0 SL
И за двата модела ми дава че съм "М" което според мен е абсолютно грешно защото това са доста ниски рамки за моя размер:
Височина: 181
Дължина на вътрешна страна на крака: 84 см /inseam lenght/
Torso lenght: 54 sm
Shoulder width: 40 sm
Arm lenght: 70 sm
Според мен за ENDURACE AL 7.0 съм за размер "ХЛ" а за ULTIMATE AL SLX 9.0 SL между Л и ХЛ. Карал съм шосейка 58 ръст и ми беше перфектна.
Някакви съвети? : )
emo_gp написа:Извинявам се тъпия въпрос но @marsa Top tube length за тази дължина ли говорите? Аз си мислех,че съм за Л размер но калкулатора ме изкара и мен М, аз съм 185 см!
П.С. да попитам има ли нещо вярно в твърдението ако си карал Л 26,то 29 си за М, че го бях чел някъде но не мога да се сетя точно къде?
largo_hs написа:emo_gp написа:Извинявам се тъпия въпрос но @marsa Top tube length за тази дължина ли говорите? Аз си мислех,че съм за Л размер но калкулатора ме изкара и мен М, аз съм 185 см!
П.С. да попитам има ли нещо вярно в твърдението ако си карал Л 26,то 29 си за М, че го бях чел някъде но не мога да се сетя точно къде?
И при мен е така, на 26'' съм L a на 29er съм M.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 347 госта