MIKEY MOUSE написа:jinsou420 написа:Здрасти,каква е причината да искаш такава промяна?
Интересна тема

Предполагам - повредена главина , нова струва над 100евра, но:
-теоретично да, на практика...
Извинявам, се, че не отговорих до сега, но чаках уведомления за нови отговори по майл, трябва да погледна настройките защо няма...
Ами причината за цялата врътка е, че от Емо от Банишора си закупих перфектната рамка NSU като за моя ръст и килограми (186/1.., аа не казвам, срам ме е ), с перфектната геометрия (т.е кормилото силно надигнато, за бавно дембелско каране за отслабване) и за перфектни пари... До тук добре, скоростите са 7, работят си перфектно, в София го скъсах от каране, само че аз съм от Горна, много баирест град, и на първото баирче се оказа, че за този релеф, с тези скорости и с моите килограми - слизаш и тикаш... Та за това, ако има начин да му се присадят скорости, към 24 сигурно, не знам - идеята е да спечеля допълнителна тяга, а не допълнителна скорост.
Ако трябва - мога да снимам закрепването на задната главина.
Та щом казвате, че все пак има някакъв начин - ако може и конкретни линкове към модели, цени (поносими като цена и качество) и съответно майстори, дето няма да ми свалят кожата за тази врътка.
Мерси отново!