Мерси, ще се разходя тия дни.
XaCkBuTukC написа:Някой да препоръча слушалки за 50-100 лв макс.. 150 ? Имах тапи на AKG и бях супер доволен търся нещо среден клас

не очаквам кой знае какво и определено не съм фен на максилманата сума по скоро нещо около 70 лв
Щом си бил с AKG летвата ще ти е доста висока и според мен за 70лв. ще е голям шанса да не случиш... AKG читаво на тая цена няма. То със слушалките е доста субективно, някои търсят баланс между ниски и високи, някои пък обичат да им думтят басовете без значение какво става нагоре. Аз от 2 години съм с
K375, преди това бях към 5-6 години с по-стар модел AKG (K324). Звука на 375 е едно ниво по-чист във високите при същите ниски. За здравина е ясно, кабел на AKG никога не ми се е протривал, оголвал, камоли късал. На 375-ците едната капачка отзад изпадна след около година и се наложи малко лепило, но аз имам лошия навик да ги мятам със засилка на бюрото. Ако не ти трябва микрофон има и по-евтините
K374, но пък ако са ти за каране микрофона е супер, отделно контролите на 375 работят и със почти всички телефони.