Plamen_EM написа:Номерът не е ли за самия багажник?
Plamen_EM написа:Аз го ползвам на два автомобила и за двата ли ще трябва да му вадя номера?
Plamen_EM написа:А колко гадно беше преди ... Отиваш в първата печатница, разпечатват ти един номер за около 10 минути, за което забележете ви взимат 4,50 лева и готово. И дори и някой катаджия да се амбицира и да ти напише акт, той е несъществен, защото нямаше законен вариант, а и на практика няма нарушение.
И понеже получих доста минуси в тази тема, ще си позволя да ви кажа: Това, че имате велосипед за 2,3,4 или 100 000 лева, че имате висок рейтинг във форума, че имате багажник за 1000 лева ... Тези неща, ама изобщо не ви правят умни.
Петър Велков написа:Plamen_EM написа:А колко гадно беше преди ... Отиваш в първата печатница, разпечатват ти един номер за около 10 минути, за което забележете ви взимат 4,50 лева и готово. И дори и някой катаджия да се амбицира и да ти напише акт, той е несъществен, защото нямаше законен вариант, а и на практика няма нарушение.
Няма, ама има - нямам време в момента да се ровя по нормативните документи по въпроса, но съм 100% сигурен, че издаването, печатането и имитирането по какъвто и да е начин на регистрационни табели в България е престъпление. Затова аз бях заобиколил този проблем, поръчвайки си трета табела от Холандия.
airborneone написа:Чл. 345. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г.) Който си служи с
контролни знаци, издадени за друго моторно превозно средство, или със знаци,
неиздадени от съответните органи, се наказва с лишаване от свобода до една година
или с глоба от сто до триста лева.
Plamen_EM написа:Извинявам се на другите читатели!
Harka написа:Благодаря за подробните обяснения. Сигурен съм, че ще са полезни за немалко хора.
Plamen_EM написа:По тази пътека, съм направил постъпления години преди да бъде пусната темата. Не защото съм много обществен, а защото имам такъв багажник и ме касае. И сега съм реагирал да променят наредбата, защото е неработеща, дори пречеща.
joropc написа:Та така, търси се TUV за Thule Easy fold 931 назаем за два часа.
airborneone написа:....ако имат мога да го снимам и да ти го пратя.
joropc написа:airborneone написа:....ако имат мога да го снимам и да ти го пратя.
Много ще черпя!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта