Модел черно-бял
http://www.aliexpress.com/item/Brand-Ne ... fbf9612bc6
Ozzie написа:Не са зимни. По някое време мисля и аз да пробвам едни такива, ама не знам кога. Сегашните ми са все още здрави.
half написа:Никакви проблеми, е малко по-топло е през лятото ама няма как при тези температури. В алито избора е голям, но главно (избора) от търговци, продават еднакви стоки и за мен е най-добре да гледаш рейтингът на продавача, дали е безплатна доставката и самата цена. Под тази цена трудно ще намериш, около 5 долара е минимума.
Djani_Varna написа:Да не е повече от 20лвМожеш ли да ми предложиш нещо хубаво, че не мога да избера..
half написа::D Защо да дава 20 лева като може да даде 12лв.
billclinton написа:half написа::D Защо да дава 20 лева като може да даде 12лв.
Така е!Въпреки че съм посочил защо.
Разбирам ако поръчва 10-15 артикула и от всеки да спести по 5-8лева ама за едни ръкавици да чакам месец и нещо без да съм сигурен че ще пристигнат - няма да стане(говоря за себе си)
Djani_Varna написа:Има ли риск да не дойдат и да съм си дал парите ей така?
billclinton написа:Djani_Varna написа:Има ли риск да не дойдат и да съм си дал парите ей така?
Разбира се че има , но за да те успокоя трябва да кажа че почти винаги идват - е има случай и когато пратките изчезват
Boyan1984 написа:В Ebay продават същите китайски ментета. Там, ако не дойдат могат дати пратят нови нови или да ти върнат парите.
Поръчвал съм, стоката се е бавила повече от указаното от продавача, той ми праща нови и старите идватИ така получаваш два чифта.
Djani_Varna написа:От Ebay няма FREE shiping to BG пък и има Мито нали?
darki написа:Djani_Varna написа:От Ebay няма FREE shiping to BG пък и има Мито нали?
До 50 EU не се дължи никакво мито и ДДС, но това е само според закона. Практиката обаче е малко по друга ако се пазари за повече от 50 EU от aliexperss :-)
darki написа:До 50 EU не се дължи никакво мито и ДДС, но това е само според закона. Практиката обаче е малко по друга ако се пазари за повече от 50 EU от aliexperss :-)
papinu написа:darki написа:До 50 EU не се дължи никакво мито и ДДС, но това е само според закона. Практиката обаче е малко по друга ако се пазари за повече от 50 EU от aliexperss :-)
Абсолютно невярно е това!
ДДС и мито са две различни неща и се плащат по различни критерии:
- ДДС се дължи за пратки на стойност над €15 (или 30 лева)
- Мито се заплаща за пратки на стойност над €150 (или 300 лева)
Edit:
това се отнася за пратки до физически лица - за каквото се коментира в темата.
Boyan1984 написа:Като всичко китайско - 1 номер по-голямо
Djani_Varna написа:Boyan1984 написа:Като всичко китайско - 1 номер по-голямо
Ще мога ли да карам с XL ако предишните са ми били L? Не съм сигурен... Но си мерих дланта и е 9 см...
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта