Всичко става с четене, мислене, действие и по-малко плямпане. Ето
тук може да прочетеш за рамката на Leader Rebel 1.0(Leader имат много красиви рамки), геометрията на рамката е еднаква само размера е различен, така че и усещането ще е същото. Аз си купих промоционалният Crоss GRX9 и съм много доволен. Преди да купя колелото, пробвах как се кара Leader Rebel 1.0 27,5" с по-малка от нужната за мен рамка (беше на същата цена с по-добри компоненти от тези в сайта, вилката и задния дерайльор-един модел отгоре ) и Cross GRX-
8 27,5". При карането на Rebel установих, че усещането което е описал автора е вярно, тъй като при вдигането на седалката тя отива назад, друго скоростите не ми хареса как работеха, хем дерайльора беше по-добър(може да не са били нагласени). При карането на GRX-
8 усещането като при Rebel го няма и скоростите се сменяха по-добре. Което ми подсказа и помогна, че щом по-евтиния GRX-
8 ми хареса, значи по скъпия GRX-
9 ще е по-добре и го поръчах

Сега! Ако си решил да взимаш Rebel 29", гледай да с рамка 520мм(все пак провери дали няма да удряш "камбаните") предполагам тази лека изпънатост в крката ще е доста по-намалена, а не както при моя тест с рамка 460мм. Не е фатално и ако няма да ходиш на състезания, едва ли е проблем, отиди пробвай и ако ти хареса взимай. Ама може да изтървеш промо GRX9.
Успех!
А и моля те смени името на темата, защото вече съвсем няма нищо общо с Sprint Apolon, например " Моя карък с Sprint Apolon" !