Ето снимки на колелото и вилката

Диаметърът е 3см

Също имам и въпрос относно дисковете. Напоследък много свирят, та има ли нещо с което да ги смажа?
Благодаря
nkirev написа:... а за вилката защо казваш че няма разлика
nkirev написа:Ами някой ако може да ми предложи нещо до около 100 лв
Alexi написа:стержена се реже според челото .. инак тия базови вилки на Сънтур всичките са подобни и няма смисъл да питаш за всяка модификация - накратко тежки и неработещи
nkirev написа:Alexi написа:стержена се реже според челото .. инак тия базови вилки на Сънтур всичките са подобни и няма смисъл да питаш за всяка модификация - накратко тежки и неработещи
Човек ти направо ме отчаяи все пак няма ли да са по-добре от моята предвид че моята е като дърво и все едно не е амортисьорна
Alexi написа:вече врътнах стотина км ,експериментирах доста с вилката и налягането на гумите .. вилката най ми харесва на максимално мека пружина ,реагира доста добре на неравности направо ги прегазвама при изкачвания по асфалт я заключвам да не ми отнема от педалирането .. гумите - задна на 3.0 за да не се гъне като локум под мене ,предна на 2.5 .. тоя модел гуми е доста мек и тънкостенен дано не бера много ядове със спукване .. за сега съм доволен от тях (X-king )
nkirev написа:Благодаря, значи нея ще вземаа това с рязането как става, имам предвид при кой трябва да отида за да го направи ?
hellp написа: В такъв случай има ли смисъл да си търся друга вилка?
DanchoMTB написа:Предполагам, че не е тук мястото за моето запитване но така и не успях да разбера къде мога да намеря отговор на моята болежка........
Разглобих си вилката XCM SR Suntour, от едната страна е с хидравличен амортисьор, може и да не го произнасям правилно. Искам да разбера това чудо обслужва ли се или може ли да се подмени ?
joroblob написа:DanchoMTB написа:Предполагам, че не е тук мястото за моето запитване но така и не успях да разбера къде мога да намеря отговор на моята болежка........
Разглобих си вилката XCM SR Suntour, от едната страна е с хидравличен амортисьор, може и да не го произнасям правилно. Искам да разбера това чудо обслужва ли се или може ли да се подмени ?
Това "чудо", което си показал е механичен патрон за заключването на вилката (хидравличен нямаш). При него важи бинарния принцип 1 или 0 - т.е. работи или не работи. Единственото обслужване което може да му направиш е да го почистиш и смажеш, както и с останалото от вилката!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта