Тази седмица има интересни промоци пак

в лидл ...
По темата да се похваля вчера паднах сефте от колелото с малко над 20км по асфалтов път .... на колелот нищо му няма изкривих му леко кормилото което се оправи точно за 5 мин и една супер мизерна драскотинка открих днеска ...
Аз самия паднах по гръб и за мое щастие имах раница на гърба си вътре с дебела блуза която ми омекути удара и се разминах с леко натъртване на лакът китка и малко повече на коляното

.
Да се похваля вчера си подобрих и рекорда от миналата по миналата неделя бях направил 24-5 км и направо се разглобих , тази неделя 33км навъртях и първото извънградско каране , не беше много добър пътя минах 20-35км по нанадолнище което е цялото в едно смотано паве ... и направо ми се разката фамилията но колелото се представи много добре (онзи ден си сложих степенка за което получих много критики , че щяла да се смъкни и да ме сабори като опре земята ... некви такива истрори

...) .
Минах и през 1 2 черни пътя да го пробвам на офроад добре беше ... ЗА сега мнението ми е че колелото е здраво и доста читаво само за удобно не мога да си кажа мнението още тайкато трябва си намеря някоя по добра седалка , взех си ръкавици и си обърнах лапата на колелото да ми вдигне малко кормилото сега е доста по добре но все още има дискомфорт ,но го одавам на липсата ми на опит и лиспа на издържливост и мускулатура .
Това е като инфо от мен .