Здравейте!
Въпросът ми се съдържа в заглавието, имам двама сладури - момче на 10 и момиче на 8 г. Искам да взема прилично 24' колело, което ако издържи при баткото, ще се кара от малката, а защо не някога и от съпругата ми, която е 1.50

Ако издържи на каскадите без да се разпадне преди това де... Да, вече знам от тук, че има рамки, с които баткото да го кача направо на 26', той дори и на 410 мм рамка може би ще се справи, но тъй или иначе за малката после няма да мина без 24'-ка... Опитът ми с по-съвременни велосипеди е ограничен до едно 24' Bachini - подарък за сина от баба и дядо, които го купили на промо от един общо взето хранителен магазин... От заглавието се вижда и бюджета, срещнах вече мнения, че детските са доста оскъпени спрямо това, което предлагат, та се надявам с Ваша помощ да взема по-правилно решение... Нито едно от изброените го няма налично при нас, има алум. Cross Speedster и толкоз... От прочетеното тук само се убедих колко много не знам - почти щях да поръчвам Аполона, но видях, че е с вилка, която не се препоръчва, а Pro-варианта му пък е с механ. дискови спирачки... С останалите компоненти още по-слабо се ориентирам... Помощ!