stephanov написа:Благодаря за бързите отговори. При еднаква цена на двата, Scott по-добрия избор ли е? С какво Shockblaze превъзхожда Scott-a, тъй като чисто като марка Scott-a ме влече повече.
Boyan1984 написа:За 1300 лева не бих се колебал и секунда за Shockblaze-a с тия компоненти и рамка. Сигурно нямаше да се захващам да си правя и байка, който ми излезе с 400 лева над тоя Шокблейз.
Boyan1984 написа:Както се казваше - ако нещо е прекалено хубаво, за да е истина - значи не е![]()
Не се отчайвай, вилката и шока са си много хубави, това че рамката е надраскана е малко кофти,но не е болка за умиране. Кой модел по-точно си взе?
Alexi написа:аз се сещам кой е ,за 1 ден се появи само в аутлета26 инчова карбонова мекичка 10кг с пълен Х0 монтаж - велосипеда ти е уникален за 1300 лв не се тръшкай .. Реба и Сид ползват еднакъв въздушен патрон няма да усетиш разлика .. другите неща можеш да ги предположиш от факта че е на 4г подмятан насам натам и намален на 80%
карай го със здраве това е топ състезателен велосипед който реално не можеш да си купиш ако не е в това състояние
Alexi написа:за това си прав .. има несъответствие в окомплектовката и е факт което не говори добре като цяло .. но поне ти предлагат да го върнеш .. аз имам други фаворити от аутлет машините им ,макар че и тоя кърти мифки но ако взема още един просто вече няма къде да го държа трябва да стои в апартамента до леглото
Boyan1984 написа:Ако не си доволен - готов съм да го купя
Alexi написа:този си е ХС мекица със 100мм ход на окачването .. ще лети машинката
Представям си какво чудо са им по-евтините велосипеди като се замисля...vampum написа:Alexi написа:този си е ХС мекица със 100мм ход на окачването .. ще лети машинката
Тя хубаво ще лети машинката,но първо трябва да посети бокса за ремонт.Е те ги инспектирали по думите им преди да ги изпратят -само на думи обачелСамо къде са им сервизите из страната никъде не пише.А и както написах гаранционната карта е непопълнена и никъде не пише номер на рамата,различни компоненти от описанието,и следват проблеми пак като дали този е велосипедът,ама ти си сменил компонентите му и прочие.Те от супермаркета велосипедите предполагам и те имат гаранционната карта и номер на рама като доказателство че това е точния велосипед.
Общо взето "Спринт" ЕООД я карат все едно продават банани на пазара.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта