Ramka- ?! [?]

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Ramka- ?! [?]

Мнениеот simo » Вто Яну 20, 2004 10:45 pm

Abe hora 6te mojete li da mi predlojite nekva ramka za "vsi4ko".Iskam da kaja 4e karam gradski FR ot vreme na vreme pravq nqqkoi DH no su6to taka mi se 6te i da hodq na sustezaniq po XC. Ta koi modeli tvurdi ramki stavat za tova "vsi4ko" osven Ram HT ili Drag Climber:?:?

Bender
:fire: Тука на Бахамите е идеално за FR ;) .
Само Bender , Gracia , Root i Klassen . :P
simo

Рейтинг: 1700

Мнениеот rough » Вто Яну 20, 2004 11:33 pm

ako se otkajesh ot zlobnite spuskania po kamanaci i se orientirash kum gradsko i XC a i trikcheta iskash d apravish mojesh da poturpish oshte malko velomaniata da dokarat ramkite .....moje da si zemesh taia ot "lucky devil" na mnogo hora moje da im se stori smeshna taia ramka ama ia vidiah sushtata edno kum edno v edin katalog na specialized2003 i beshe predstavena kato dobra ramka......malko e niska ama e super lekichka !!!
pone mene me kefi mnogo
Имам тарикатско колело...със дискови и централен ресор!
А ти?
rough

Рейтинг: 1199

Мнениеот Newone » Сря Яну 21, 2004 12:23 am

Българската рамка е Драг Клаймер/Drag Climber/.Обаче, няма безплатен обяд!Всяко нещо е за сметка на друго:8D::8D::(

Life is a short, warm moment!
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Рейтинг: 2000

Мнениеот axelmax » Сря Яну 21, 2004 1:06 am

choveko ne moje da sachetavah dh i gratskoto v edno kolelo izberi nesto no spuskaneto stava samo sas kolelo za dh sto kato cheta tova koeto pishehne si kato men spuskam se samo kogato rabotat spirachkite i na tova ne moje da se kazva spuskane tai kato edno kolelo za dh e mnogomnogomngomngomngomngoomngomngo pari:D
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот uha_rampage » Сря Яну 21, 2004 1:41 am

axelmax - siuren li si ;)

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот axelmax » Сря Яну 21, 2004 2:35 am

mai da ama zakvo me pitah;)
Аватар
axelmax

Мнениеот simo » Сря Яну 21, 2004 11:49 am

[quote="Newone"]

Обаче, няма безплатен обяд!Всяко нещо е за сметка на друго:8D::8D::( [/quote]

Dobre de Newone moje li da pi6e6 malko po-razbiraemo ;)

Bender
simo

Мнениеот simo » Сря Яну 21, 2004 11:55 am

[quote="rough"]

ako se otkajesh ot zlobnite spuskania po kamanaci i se orientirash kum gradsko i XC a i trikcheta iskash d apravish mojesh da poturpish oshte malko velomaniata da dokarat ramkite .....moje da si zemesh taia ot "lucky devil" na mnogo hora moje da im se stori smeshna taia ramka ama ia vidiah sushtata edno kum edno v edin katalog na specialized2003 i beshe predstavena kato dobra ramka......malko e niska ama e super lekichka !!!
pone mene me kefi mnogo
[/quote]

rough merci ama taq ramka "lucky devil" nito sum q vijdal nito znam ne6to za neq ta vuv velomaniqta li 6te q puskat skoro do 2 meseca ili kvo? I ako nqkoi ima info za neq 6te mu buda mn blagodaren :)

Bender
simo

Мнениеот simo » Сря Яну 21, 2004 11:57 am

[quote="axelmax"]

choveko ne moje da sachetavah dh i gratskoto v edno kolelo izberi nesto no spuskaneto stava samo sas kolelo za dh sto kato cheta tova koeto pishehne si kato men spuskam se samo kogato rabotat spirachkite i na tova ne moje da se kazva spuskane tai kato edno kolelo za dh e mnogomnogomngomngomngomngoomngomngo pari:D
[/quote]

da da naistina prav si emi zna4i DH-a otpada trqq mi nqkva hardtail det hem da stava za XC i za FR! OK? :)

Bender
simo

Мнениеот Black » Сря Яну 21, 2004 12:30 pm

ama to v FR si ima i DH az karam tvard RAM s MANITOU BLACK COMP na DH POY4AVASE taka4e mo6e s tvardak DH spored men
az sam dovolen ot RAMA zdrav e za sega viarvai mi mnogo go ma4a
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот alcoholyday » Сря Яну 21, 2004 9:53 pm

[quote]Abe hora 6te mojete li da mi predlojite nekva ramka za "vsi4ko".Iskam da kaja 4e karam gradski FR ot vreme na vreme pravq nqqkoi DH no su6to taka mi se 6te i da hodq na sustezaniq po XC. Ta koi modeli tvurdi ramki stavat za tova "vsi4ko" osven Ram HT ili Drag Climber?

Bender[/quote]

Emi to kato otpadnat RAM HT i Climber..... Osven ne6to ot drugite modeli na Drag da pogledne6 ot tipa na Expert ili ZX5:^:

Think FAST,Ride HARD
Think FAST,Ride HARD
alcoholyday

Рейтинг: 1630

Мнениеот rough » Сря Яну 21, 2004 11:17 pm

[quote="simo"]
rough merci ama taq ramka "lucky devil" nito sum q vijdal nito znam ne6to za neq ta vuv velomaniqta li 6te q puskat skoro do 2 meseca ili kvo? I ako nqkoi ima info za neq 6te mu buda mn blagodaren :)
[/quote]

ami ako si razglejdal kataloga na velomania tam ia ima zglobena sus niakakvi kofti chasti ot nai nisuk klas.....
edna svetla sus kafenikavo po neia!!!
kazha che skoro she ia puskat da se prodava kato otdelna ramka.
Имам тарикатско колело...със дискови и централен ресор!
А ти?
rough

Рейтинг: 1199

Мнениеот thefatcat » Сря Яну 21, 2004 11:35 pm

Zimash si edin BALKAN i karash kfot iskash. Pone moje da si siguren 4e ste izdurji ;):8D:[:p]:)

UHA® DH team
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот axelmax » Сря Яну 21, 2004 11:40 pm

SIMO kakvo ne ti haresva v drag climber ramkata izglejda mnogo dobre i na vanshen vid vij za HT ne e taka pone na vanshen vid taka de da bada estet

P.S. TOVA E LICHNO MNENIE NE OBVARZVA nikoi

a da pitam ako na climbera se sloji nekav po visok amortesior i s tova nisko raspolojenie na sedalkata niama li da udobno pri strumno spuskane
Аватар
axelmax

Мнениеот simo » Чет Яну 22, 2004 10:43 am

[quote="axelmax"]

SIMO kakvo ne ti haresva v drag climber ramkata izglejda mnogo dobre i na vanshen vid vij za HT ne e taka pone na vanshen vid taka de da bada estet

P.S. TOVA E LICHNO MNENIE NE OBVARZVA nikoi

a da pitam ako na climbera se sloji nekav po visok amortesior i s tova nisko raspolojenie na sedalkata niama li da udobno pri strumno spuskane
[/quote]

De da znam prosto iskam da vzema nai-dobroto za do 250 lv max.A da i az da pitam vuob6te ako se sloji amortesior 130-150 tui kolelo nqma li da stane malko s mnogo dignata prednica i 6te e udobno li vuob6te?

Bender
simo

Мнениеот thefatcat » Чет Яну 22, 2004 11:08 am

Moga da ti preporu4am RAM HT-to (az karam takova).

UHA® DH team
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот nikitzo » Чет Яну 22, 2004 5:28 pm

Ami cross sprinter nqkoi karal li ima li vpe4atlenia ili shtom e cross za nishto ne stava?
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот Persenk » Чет Яну 22, 2004 7:02 pm

[quote="nikitzo"]

Ami cross sprinter nqkoi karal li ima li vpe4atlenia ili shtom e cross za nishto ne stava?
[/quote]

shtom e cross za nishto ne stava
everything is fine
Аватар
Persenk

Рейтинг: 1765

Мнениеот simo » Чет Яну 22, 2004 11:49 pm

[quote="nikitzo"]

[/quote]

Az imam Cross Sprinter i edinstvenoto koeto mi haresva e ramkata pone e aluminium i e leka razbira se,puk bih kazal zdrava 6tot az q tormozq dosta i nqma gre6ka.Za ostanalite komponenti ami - s montaj C50 i predna diskova Grimeca mechanical moje da e kuca ama spira!Vilkata zadyljitelno trqbva da se smeni 6tot e nqkav super kuc Logan dvukoronen s super maluk hod kum 40-50 mm.I e dosta tejka :(.Airline sa kaplite-kuci za FR.Gumite sy6to trqq se smenqt.Ama zavisi de kaji kolko pari ima6 i kvo kara6 i az 6te ti kaja kvo kolelo da si zeme6.Az navremeto absoluitno ni6to ne sum razbiral ne 4e sega razbiram de ama togava bqh pozorrrrrrr :). I sega razbira se na prolet 6te si smenq skromnoto kolelce s ne6to dosta po-dobro :D .Ta tova e i znai ako e ot tezi harabejnite marki kato Leader,Balkan,Cross,Sprinter,Ultra i dr ne se se6tam seq prosto zabravi za tqh.Vij seq DRAG si e DRUGO!!!

P.S. samo gluposti pi6a ama me marzi da gi iztriq ;)

Bender
simo

Мнениеот nikitzo » Пет Яну 23, 2004 9:38 am

[quote="simo"]

[quote][i]Originally posted by nikitzo[/i]

[/quote]

Az imam Cross Sprinter i edinstvenoto koeto mi haresva e ramkata pone e aluminium i e leka razbira se,puk bih kazal zdrava 6tot az q tormozq dosta i nqma gre6ka.

E az za ramkata govorq
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Назад към Архив