victortrt написа:Не помня дали тук писах, но за тези пари трябва да има няколко важни неща като въздушна вилка /над сънтур xcr/, курбел с куха ос, заден дерайльор с шадоу+.
Ето как аз си представям велосипед за близо 2 000 лева http://www.shockblaze.com/bg/bikes/R9-Elite-29-Bg.html
Този модел е от серията Аутлет /стари модели/, защото вече почти всички твърдаци са им 27.5 цола.
victortrt написа:Не помня дали тук писах, но за тези пари трябва да има няколко важни неща като въздушна вилка /над сънтур xcr/, курбел с куха ос, заден дерайльор с шадоу+.
Ето как аз си представям велосипед за близо 2 000 лева http://www.shockblaze.com/bg/bikes/R9-Elite-29-Bg.html
Този модел е от серията Аутлет /стари модели/, защото вече почти всички твърдаци са им 27.5 цола.
victortrt написа:Не знам, в сайта всички почват с S, но като цъкнеш на другите размери, ги дава. Може би трябва да се пита все пак за наличности и размери.
Отделно го дадох за пример какво според мен трябва да има един велосипед за 2 000 лева.
bb_king написа:Нашият пазар е малък с ниска покупателна възможност и би било наивно да се сравняваме,та и да сме с приоритет пред големите пазари в европа където нашите производители си реализират продуктите.Колкото и да не ни се иска положението е такова,бизнеса си е бизнес и където са големите печалби там е и той.Закономерности какво да правиш.
Наскоро сравнявах цените на велосипедите Cross в Сърбия и Румъния и бяха по-високи от тук.За другите марки незнам не съм се интересувал,но ме съмнява да продават на по-ниски цени в чужбина освен в някакви изключения.
Колкото до аутлета,ами то затова е аутлет,за да се разпродават залежали бройки от предишни години на по-ниски цени и каквото има това е.В моловете не е ли същото,при разпродажба количествата са ограничени и без особен избор от номерации.
donpeev написа:Еми българска работа.. какво да кажа..
bb_king написа:Биг фут-а не е 1 859лв,а 1 579 до края на Април.Разлика от почти 400лв.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта