От 16 до 19 май (понеделник-четвъртък) ще карам в района около Ковачевица с цел проучване и описване на маршрути там със съдействието на хотел "Бялата къща" (http://www.bialatakushta.com/).
Както знаете от предишни такива начинания, имам нужда от компания за каранията и статисти за снимките.

Имам осигурено настаняване за 4 човека, като за момента вече сме двама. Т.е. има място за още двама (също и в колата ми). Нощувките са безплатни, за прехраната си се грижим ние. Пътят дотам и обратно сигурно ще бъде около 70-80 лв. общо (включвам и евентуални слизания с колата до Огняново за минерални бани), т.е. по около 20 лв./човек.
Каранията вероятно ще са със средна дължина (30-40 км дневно), вариращи от ниска до висока техническа трудност (според каквото намерим като пътеки и пътища). Възможни са храсталясвания, връщания и прочие особености, които са характерни за проучвателните карания.
Ако има желаещи, пишете или се обадете на телефон 0887321695.

Ако случайно се съберем повече от 4 човека, ще трябва втора кола и ще трябва да питам възможно ли е настаняване и при какви условия. Мисълта ми е, че за първите 4 има осигурени нощувки, за повече не знам дали ще стане.