от donpeev » Съб Юни 11, 2016 8:37 am
Аз имам абсолютно същия велосипед (цвят бял с черно и червено), купих го миналата година от същия магазин за 1280лв. (направиха ми отстъпка последна броика),а в сайта беше 1350лв. , а Attention SL струваше 1550лв. Явно за 1 година са дигнали доста цените.
Като мнение за велосипеда мога да кажа, че съотношение цена-качество (поне мин. година при мен, сега не съм гледал конкурентите) беше най-добър. Командите са супер, вилката се заключва и е много удобна. Спирачките са супер за в града и леки пресечени терени, но при някое спускане много бързо загряват - все пак малки дискове и нисък клас - нормално. Аз съм 177см. и 90кг. и си взех 17 размер. Ако ме върнете назад бих си взел 19. Не че сега не ми е удобен, дръпнал съм седалката макс. назад и съм ок, но карам и шосейка и от там стойката е по-друга. Та задължително си вземи 19' размер. Друго - при покупката има опция за замяна на компоненти. Аз си смених педалите и гриповете. Ако ще ти трябат по-мощни спирачки те съветвам да ги подмениш на място или ако не е изгодно, то да ги свалиш още като са нови, за да ги продадеш тук и да си вземеш едни СЛХ от Германия за 100 евро.
Разгледай магазините на Макском, имаше там карбонки Спринт за по 1700лв. с СЛХ монтажи и Деоре спирачки. , скоро не съм ходил. Тогава за 1280лв. нямаше по-добро колело, но сега е 1550лв. , не знам конкурентите дали нямат нещо по-изгодно.
Поздрави и успех!
Любовта на хората прави един отбор голям!