След почти един месец чакане, днес най-накрая го оправиха. На пръв поглед сякаш не беше моето - ръкохватките са много потъмнели (по принцип са бял цвят) все едно е колело на 6 месеца, има доста драскотини явно от транспорта (по курбелите, отзад около обтегача и на други места) и до последно си мислих, че са го объркали с друго същото, но по-старо, което видях като го оставях в сервиза

В последствие установих, че това си е моето колело, като явно добре са се постарали да изцапат и двата спейсъра и колчето, като надписите им вече не са толкова бели, колкото бяха. Изключително съм разочарован от сервиза и от времето, което отне.
Проблемът с пукането вече го няма, а в гаранционната карта пише "Смазване, гресиране и притягане на средно и крепежи". Щом е било само до затягане на болтове и слагане на тред лок, по-добре да бях отишъл при някой друг, поне нямаше да чакам един месец. Иначе и аз вчера получих емайла като на колегите от другата тема, след като бях написал, че съм недоволен от времето за ремонта. А онзи ден като се чух със сервиза ми казаха, че ремонта се е забавил, защото били скъсали някакъв болт и уж чакали доставка. Много се надявам да е бил скъсан при развиване, а не при завиване

И резултатът след месец чакане е, че имам здраво колело, което обаче изглежда все едно е карано няколко месеца. На никой не препоръчвам Shockblaze.