Велосипед втора употреба?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Велосипед втора употреба?

Мнениеот fu4ko » Вто Юни 21, 2016 6:32 pm

@carmo
Аха.Разбрах.Явно грешно съм разбрал.Аз наливам пари за възможно най евтини компоненти на Шимано и си правя евтини тристенни капли за шосейките,защото не обичам железни капли.Като например обтегач Шимано TZ, безименни зъбчатки и евтини вериги,които ми вършат перфектна работа.Правя си нещата по мой вкус както ми харесва.Сумата за колелото с промените не надвишава 200лв и съм доволен.
Cross Sprinter
fu4ko

Рейтинг: 1344

Re: Велосипед втора употреба?

Мнениеот victortrt » Пет Юни 24, 2016 11:31 am

То не е хубаво да си посредник, но от съседната тема видях това

Re: Помощ за избор на хибриден велосипед

Мнениеот lord_chuldarkar » Вто Юни 21, 2016 5:51 pm
Аз мога да предложа един крос разор като тоя от линка, но с V-brake, друга лапа и право кормило. Колелото е на ~2300км (мога да приложа тракове от страва) върви добре, около 14-14.5кг е, давам го със стойка за вода (kross), звънче cateye и 1 комплект резервни накладки.

Още не съм го пуснал за продажба, понеже малко се колебая дали да го задържа или да вземам шосейка, търся му към 330лв. Ако имаш желание пиши на лични.

http://bikes4you.eu/index.php/velosiped ... -28-detail

Ето неактуална снимка (от миналата година)
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57CE89D6

Ако се разберете на лични, всички ще са щастливи. По принцип пия бира, вино и по изключение концентрати. :)
victortrt

Рейтинг: 1759

Предишна

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти