2WBGST написа: На Shokblaze не харесвам тънките вентили(Presta) - трябва ти преходник.
ЧестоНеадвкватен написа: Едни вътрешни гуми ли ще ти повлиаят? Че в декатлона се продават две вътрешни за 5лв.
billclinton написа:Аз съм за 29" ,никога вече на 26" - но за всеки е различно,а ти няма как да го знаеш това - трябва да си карал и 2-та размера за да разбереш.
2WBGST написа:ЧестоНеадвкватен написа: Едни вътрешни гуми ли ще ти повлиаят? Че в декатлона се продават две вътрешни за 5лв.
Не гумите, нито пък цената, а каплите които са за по-тънки вентили. Освен ако не хрумне на някой опасната мисъл, да ги разпробива с дрелка за по-големите Sharder. Повечето хибриди в БГ са с капли за Sharder, но който иска да си взема с Presta.
carmo написа:Alexi в кратце ти е синтезирал + и - на различните цолажи МТВ, както и причината за ниската цена на Шокблейза. Иначе може и тая промоция да видиш http://mtb-bg.com/index.php/other/comme ... cross-june Горното малко надхвърля бюджета ти, но за цена спрямо вложени компоненти, смятам че е достатъчно добра оферта. На ръста ти ще пасне, а като поведение ще си прецениш като понатрупаш опит.
valimus написа:Привет на всички. Доживях момента и аз да изпитам удоволствието от това да се похваля с факта, че след седмици четене по форумите, лутане по магазините и безкрайни колебания кой измежду многото марки и модели велосипеди да си купя, най-накрая направих своя избор. От днес съм горд собственик на чисто нов CROSS FUSION MAN 29" 2016.
Бих искал да благодаря на колегите от форума, които ми помогнаха при вземането на трудното решение!
valimus написа:Привет на всички. Доживях момента и аз да изпитам удоволствието от това да се похваля с факта, че след седмици четене по форумите, лутане по магазините и безкрайни колебания кой измежду многото марки и модели велосипеди да си купя, най-накрая направих своя избор. От днес съм горд собственик на чисто нов CROSS FUSION MAN 29" 2016.
Бих искал да благодаря на колегите от форума, които ми помогнаха при вземането на трудното решение!
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта