Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Здравейте.Отворих въпросната вилка за профилактика и видях че на тръбичката която влиза в пружината отдолу (за захващане на пружината за ботуша с болтчето)Има пластмасова втулка в която влиза пружината.Тази втулка е захваната с щифт за тръбичката и на 2 см. по нагоре има друг отвор.Та си мисля ако избия щифта и преместя втулката на горния отвор ще се удължи тръбичката 2 см. И ще стане ли хода 120 мм?
Разглобих пружината.Оказа се че дупките са три през 2 см.Вилката ми е 100 мм. ход и щифта бе на средната дупка.Според мен трито отвора са 80,100 и 120 ход.Как мислете вие?
Гледайки в сайта че има варианти с различен ход, бих казал че точно за тази цел са допълнителните дупки. Потърси упътвания в нета, дали не трябва да се коригира още нещо, примерно нивата на маслото.
Пружината вече я зглобих на 120 мм. отвора.Сега ще и сменя маслото.Разгледах pdfите и единствената разлика е ,че 2012 г. маслото е 145мл. а 2014 г. маслото е 150 мл.Като гледам вилката ми е старичка та май е модел 2012 г.
Вилката е зглобена.Само преместих щифта на най горния отвор друго не съм правил)С мених маслото според pdf файла на RockShox за модела xc32(източеното масло бе 136мл. миришещо на развалена риба)Заключване145мл.-5W/ботуш заключване5мл.-15W/ботуш пружина10мл-15W.
temp10.jpg (28.62 KiB) Прегледано 594 пъти
Дали маслото в ботушите стига до прахоуловителите горе,за да смазва вилката по време на работата и?