billclinton написа:Малко- Видяхте ли го Фрум днес как тичаше без велосипед
![]()
Ей отдавна не се бях смял така на Тура
marsa написа:По въпроса за шосейните педали - всички шосейни Шимано идват с жълти парчета, с изключение на Dura-Ace. Предполагам логиката е начинаещите колоездачи да имат по-голям толеранс за грешка в настройката на парчетата в началото, тоест парчетата да са "по-щадящи". Ако си се сдобил с педали и се чудиш кои парчета да вземеш, то всички са напълно съвместими, въпрос на личен избор е.
![]()
![]()
MIKEY MOUSE написа:billclinton написа:Малко- Видяхте ли го Фрум днес как тичаше без велосипед
![]()
Нищо смешно! Борба да дупка.Поклон пред спортния дух.Вече може да бъде равен с Ланс и Еди Меркс. Всичките минуси са за организаторите.
Kobeto написа: от какъв метал са изработени болтовете по рамката на колелото - за шок, стави на окачване,
Kobeto написа:Може ли на струг да бъде изработен болт с вътрешна резба ("женски") и с плоска глава с шестограм, ако бъдат дадени съответните размери?
Kobeto написа:На задния ми дерайльор (Shimano SLX RD-M675-SGS) има един превключвател с две позиции. При позиция "On" сгъването на компонента става по-трудно. Каква е точната функцията на този превключвател и може ли да се кара постоянно, когато е включен?
superdude54 написа:Kobeto написа:На задния ми дерайльор (Shimano SLX RD-M675-SGS) има един превключвател с две позиции. При позиция "On" сгъването на компонента става по-трудно. Каква е точната функцията на този превключвател и може ли да се кара постоянно, когато е включен?
Това се казва clutch механизъм. Когато караш е хубаво да е на ON - тогава рамото държи веригата добре опъната. Когато искаш да сменяш гума го преместваш на OFF, за да можеш лесно да сгънеш рамото и да изкараш гумата от дропаутите.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта