Ще подменям спирачките и изборът ми се свежда то тези три:
Shimano XT Disc Brake BR-M8000
Magura MT5 Carbotecture
Formula R1
Ако може да споделите мнение за трите.
Благодаря.
ХС не карам, но съм с Магура МТ5, преди това бях с SLX, по-преди това с Avid XX. Карал съм малко и Zee. Определено магурата ми е любимата спирачка с много. Минах през 4 чифта накладки (по 2 отпред и отзад) вече, износват се абсолютно равномерно. Нула проблеми с гълтане на въздух, при все, че нормално държа колелото обърнато наопаки у нас.
Имат чудесна модулация, за разлика от шиманотата, поне на нивото на ХХ-а, ако не и по-добра.
Спират много. То се вижда от лабораторните тестове, практически колкото сейнт. Това, с добрата модулация, всъщност се оказва доста голямо предимство, защото съвсем леко може да се пипа лостчето за добро и прецизно спиране.
Направил съм им около 600км до сега, от тях 400-450 са агро в Алпите.
Със Зее не можах да се сработя изобщо. Добра спирачна сила, но отива подяволите с шиманското on/off изпълнение.
Изхабих първо тея, които идват в комплекта, които са по две плочки на спирачка, след това сложих такива за МТ7, които са по 4 - по една накладка на бутало, от тях съм използвал по ~10% отпред и отзад. Съществена разлика не виждам. Мислех си, че би имало смисъл, ако се изхабяваха неравномерно, но не се оказа така.
Доста им е добра системата за закрепване на накладките - на магнити са - пъхаш накладката в калипера и тя директно си лепва на мястото, без наместваници.
Лостчето аз го стискам с по 1 пръст - просто му трябва съвсем леко погалване и то при положение, че през повечето време карах DH трасета.
По принцип дисковете на Магура са 2мм, докато всички останали са 1.8мм. Аз карам с Shimano IceTech RT86 и няма проблеми.
Единственото нещо като минус, което съм забелязал до момента е, че когато остане много малко накладка - 10-15% и буталата излязат много навън, модулацията намалява чувствително и става като Шимано.
Лостчетата са симетрични - могат да се обръщат и стават и отляво и отдясно. По тоя повод комплектът от предна и задна е от 2 спирачки с по 2200мм маркучКакто установихме в един сервиз, системата за обезвъздушаване изглежда като на старите Магури, но дупката, където се завива спринцовката в лостчето е по-плитка и кит за старите магури не става, защото не може да се завие до край...
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта