MIKEY MOUSE написа:Видове средно движение с размери. По бледи спомени- Ozzie беше качил подробни картинки...Моля Ви дайте повече информация. Благодаря.
Nocturne написа:Къде в София се продават повечко сервизни китове (уплътнения) за Rockshox вилки, нужен ми е такъв за Recon 351 Solo air от 2009. Видях, че в bikelab.bg има някакви.. другаде?
skulboy написа:Абе аз ли откачам или съм прав. Настройвам си задната хидравлика, центрирана както си трябва. Седна ли на колелото, отиде ли тежест отзад и като стисна лоста диска криви? Получава се някакво усукване, което или идва от рамката или от каплата, кво пък ще да е това? На някой случвало ли му се е?
Lucky Loser написа:skulboy написа:Абе аз ли откачам или съм прав. Настройвам си задната хидравлика, центрирана както си трябва. Седна ли на колелото, отиде ли тежест отзад и като стисна лоста диска криви? Получава се някакво усукване, което или идва от рамката или от каплата, кво пък ще да е това? На някой случвало ли му се е?
И при мен се получва това, само че при предната капла. По същия начин, като натисна спирачката, докато съм движение и просто се вижда как каплата се изкривява наляво.
Обясниха ми го, че се дължало на разхлабени спици, но на пишман майстори не вярвам. По-скоро някой по-знаеш тук да каже
TheGeek написа:Взех евтино една спирачка Shimano m615, с лек теч от буталата. Реално на мен ми трябва само лостчето, понеже моето има проблем, но реших все пак да я разглобя. Семеринга на едното бутало е заминал, някой срещал ли го е като част и да я ремонтирам и ползвам цялата? Иначе ще си ползвам само лостчето и резервен маркуч
yohrdan написа:Претенциите ми са: дискови спирачки, да е леко и да има амортизатори.
Разполагам с 500 лева.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта