Pr3d4t0R написа:Даже за мен най-добрата комбинация е човек да си кара хубавата 26 рамка и просто да й бодне 650b вилка и колело отпред.
Ама посъбере ли се калчица там, става инфекция. При 26" Маток-а 100% ще навреш 650b търкало, ама колко милиметра ще останат до короната, никой не знае докато не се пробва или не се направят точни теоретични сметки. Само да не излезе нарая, че влиза единствено някое полусликче 2.1 и после да дрифтиш по завоите like a boss.
Не звучи като оферта. Не мисля, че ще съжаляваш с варианта, който Пацо предлага. Направо скачай даже. И са к'во излиза? - мога да екстендна мойта с още 1 см... Т.е. можеш 650b да я направиш 170мм? Я раздухай малко.Pr3d4t0R написа:За да я вдигнеш на толкова се сменя една джаджа в HBO-то, за да отключи повечето ход - предполагам, че на 170 мм 27.5 гума ще опре в короната при bottom out.
Всъщност, има ли някаква разлика между патроните на двата размера вилки или единственото, по което се отличават е дължината на буталцето? lostrider@ написа:Чакай, чакай, че сега се замислих нещо. В пликчето с вилката върви едно таквоз патронче, ако не ме лъже паметта. Та ти искаш да кажеш, че подменяйки старото патронче с това от пликчето, реално правя 27.5" на 26" и мога да се възползвам от тоя екстеншън на 170мм, за който се говори?
Сега конкретно - 26 срещу 27.5:
fena7 написа:Здравейте колеги, от скоро карам с manitou mattoc expert купуван втора употреба. След като оправих сага започнах да си играя с настройките на компресиите и рибаунда, и ми направи впечатление че рибаунда е с 3 или четри позиции( не мога да преценя) , бавната компресия е с 4, бързата мисля че беше с 5 като към края се завърта трудно и хидравличния ботъмаут беше с около 5 клика. Нормално ли е да са с толкова или имат нужда от сервизация? Питам понеже на старата вилка бяха с над 10 клика рибаунда а тази е с доста по малко. Питах приятел с Fox 36 и той ми каза че неговите компресии са с по 14 клика бързата и бавната. Извинявам се ако е глупав въпроса но ми е интересно дали може нещо да е повредено и от там да са толкова малко кликовете. Поздрави
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта