Некоректен "продавач"

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Некоректен "продавач"

Мнениеот Spoon_Net » Вто Фев 28, 2017 9:34 am

https://www.olx.bg/ad/ram-dhx-ID6gToV.html#074fd8f720

Здравейте. Искам да споделя какво ми се случи вчера. Въпросното колело дойде до Русе. Трябваше да е изрядно, но изобщо не беше така. Първо колелото дойде в уникално мърляв вид. Второ вилката е счупена. При опит да се свържа с "продавача" разбира се не си вдигна телефона. След това в продавалник се опита отново да обяснява как колелото било безупречно, а това изобщо не е така. Сигурен съм че ще се намерят още проблеми ако се огледа щателно. аз след като видях вилката и не вдигна, си платих двете доставки като поп и го отказах.
= поредния нагъл цървул търсещ балък да му купи боклука

Поздрави.
Spoon_Net

Рейтинг: 1200

Re: Некоректен "продавач"

Мнениеот Friz » Вто Фев 28, 2017 10:54 am

Нали си имате разни фейсбук групи, където си пишете кой е korekten и кой е nekorekten, защо трябва да ни занимавате и тук с вашите драми? След като не ти е харесало и не си го взел какъв е проблема? От описанието ти също не се разбира много "колелото беше мърляво, вилката счупена" нещо цялата работа намирисва.
Аватар
Friz

Рейтинг: 1305

Re: Некоректен "продавач"

Мнениеот Spoon_Net » Вто Фев 28, 2017 12:04 pm

аз казвам какво ми се случи. ти щом се чувстваш ЗАНИМАВАН не чети темата. Почувствах се длъжен да споделя с общността как има на пазара колело което не си заслужава да се купува, а дали някой ще ме послуша си е негова работа. Всички имаме глави на раменете си.
Spoon_Net

Рейтинг: 1200

Назад към Общ форум