Jacket написа:Днес направо заврях с тия чорапихем обувките ми са бая летни. За тези пари са екстра, даже прекалено топли за мен.

Jacket написа:Днес направо заврях с тия чорапихем обувките ми са бая летни. За тези пари са екстра, даже прекалено топли за мен.
subritual написа:В олх трябва да има баофенг 666 за около 30лв бройката.Фабрично вървят програмирани на PMR,иначе през компютър може да програмират допълнително.Вадят около 1.2-1,5 вата ,което не е чактолкова над разрешените 0.5
Boyan1984 написа:Ако на някой му се занимава да ми купи една такава стойка и да ми я прати по Еконт ще ми направи огромна услуга.
От Кюстендил съм и нямам възможност да пътувам, а имам огромна нужда от такава стойка.
Kobeto написа:Хубави ли са тези стойки? И аз имам нужда, но гледам, че по принцип са доста скъпи, а тази е 60 лева - съмнително качество
Kobeto написа:Хубави ли са тези стойки? И аз имам нужда, но гледам, че по принцип са доста скъпи, а тази е 60 лева - съмнително качество
Sartor написа:Kobeto написа:Хубави ли са тези стойки? И аз имам нужда, но гледам, че по принцип са доста скъпи, а тази е 60 лева - съмнително качество
Както пишеше по-рано в темата, най-добрите похарчени 60лв.
Стойката е стабилна, прътовете са дебели, не са от кашкавал, има пръчка за да държиш кормилото да не ти се размята (особено полезни при обезвъздушаване на спирачки), и панерчето за дреболийки също е доста полезно (има и магнит за дребните метални чаркове).
Katana написа:дали може да се държи в гардероб или като цяло да се прибира да не пречи, а при нужда да се сглобява?
Katana написа:дали може да се държи в гардероб или като цяло да се прибира да не пречи, а при нужда да се сглобява?
Katana написа:Извинявам се предварително за глупавия въпрос....тази прословута стойка лесно ли се демонтира или е препоръчително да си стои сглобена?Като гледам в брошурата ми се вижда доста обемна, дали може да се държи в гардероб или като цяло да се прибира да не пречи, а при нужда да се сглобява?
THEZOGGO написа:За 32 евро бих го взел тоя стенд принципно. Дано да издържа повече от 15 кг.
Иначе ползвам Park Tool PCS-9, но той струва три пъти и половина повече. Закачвал съм барутник произведен буквално по време на втората световна война, който тежеше 18 кг и нямаше проблеми.
Едит: Тия са написали, че Crivit стенда издържа до 30 кгБраво, много добре. Според мен си заслужава инвестицията. Имаше един колега по-горе, който искаше някой, да му го прати до Кюстендил. А аз да попитам, някой да го прати до Париж?!
skulboy написа:Помпата с манометър от 15.99лв на Crivit как ви се струва, някой има ли таква? Помпи ли добре и струва ли си като цяло?
Sartor написа:THEZOGGO написа:За 32 евро бих го взел тоя стенд принципно. Дано да издържа повече от 15 кг.
Иначе ползвам Park Tool PCS-9, но той струва три пъти и половина повече. Закачвал съм барутник произведен буквално по време на втората световна война, който тежеше 18 кг и нямаше проблеми.
Едит: Тия са написали, че Crivit стенда издържа до 30 кгБраво, много добре. Според мен си заслужава инвестицията. Имаше един колега по-горе, който искаше някой, да му го прати до Кюстендил. А аз да попитам, някой да го прати до Париж?!
Издържа до 30кг и става за е-байкове - тествано не само от мен.
Alexi написа:а помпата става ли за преста вентили без преходник
p00 написа:Гледам тази година, че стенда е на марката Crivit , а минали години беше на Powerfix. Дали ще има разлика в качеството?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 359 госта